lütfen yardım bakarmısınız!!!

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
merhabalar bana yumurtlamak üzere bir çift geldi dün dişi yumurtalamış bugün fakat yumurta kırık ve kafesin içerisinde dişi dünden beri yavruluğada girmiyor ne yapayım ben dişi nasıl yavruluğa girer?

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
kardeşim yumurtlıcak kus hiç alınırmı ciftleşmiş alsanız daha iyi yer değişikliğinden kus yuvalıga yumurtlamaz ve kafese yumurtlar ve bakmaz yumurtaya kırar onu gecmıs olsun yinede

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Umut ERGÜN' Alıntı:
kardeşim yumurtlıcak kus hiç alınırmı ciftleşmiş alsanız daha iyi yer değişikliğinden kus yuvalıga yumurtlamaz ve kafese yumurtlar ve bakmaz yumurtaya kırar onu gecmıs olsun yinede

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
suanda yapıcak şeyin tek bişey var kafesı sabıt tutucan fazla rahatsız etmıcen kafesın yerını değiştirme yeter sen onlara bırak

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
odamdalar zaten şuan zaten kimse yanlarında yok dişi yuvalığa hiç girmiyor ama arada bakıyo yuvaya

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
talaşlar bildiğime gore curutuyor talaş bişey koymana gerek yok bazıları bişey kor ama ben koymuyom

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Kuş yeni ortama alışana kadar yuvaya girmez.Şiş de olsa bu yumurtalardan hayır gelmez. Ortama alışınca tekrar yumurtlar.Bu 1-2 ay da sürer 15 günde sürebilir kşa bağlı.ayrıca talaş yumurtayı çürütmez.Talaşı yavrular çıktıktan 1 hafta sonra azar azar yuvaya atarsın böylece pislikleri kuşa yapışmaz yuva temiz olur.