lütfen yardım edermisiniz

şeref

Yeni Üyemiz
Adı
eyup
Soyadı
by
peki arkadaşlar ben 1 çift muhabbetten yıllık kaç adet yavru alabilirim ve ayrıca 30 çift olarak hesaplarsak bana ticari anlamda kazanç saglarmı çünkü ben bu işi hem severek kuşlarla zaman geçirmek ve ticari anlamda üretmek istiyorum sizce nasıl olur ayrıca tüm kuşlarımı geniş oda içerisinde çift yapmayı düşünüyorum sizce

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
benim bi çiftim var. doğal yumurta maması vitamin ve kumla bir kuluçkada ortlama 5-6 yumurta oluyor.yavru çıkma sayısı 3-6 arası çiftler birden fazla olunca daha çok ürüyorlar galba confusedtw

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Öncelikle hoşgeldiniz. Şeref bey bu iş için her zaman en az orana göre hareket edip ona göre hesaplarınızı yapmanız daha iyi olur. Bana göre 1 çiftten her ağızda 3 yavru yani 4 ağız yavru alınan bir çiftten yılda 12 yavru şeklinde hesaplama yaparak yola çıkmanızda fayda var. Her çift eş tutmayacaktır. Hastalıklar olacaktır vs. Tabi bu benim düşüncelerime göre hesaplarım.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
sabrın varsa arzular şelake bu iş saksıda çiçek yetiştirmek gibi değil meğilleri takip et 40 takımla  yarısı telef olanımı hepsini kaybedenimi bu işte çok olasılıklı bi iş ve çok bilgi ve cesaret sabır ister çok iyi düşünerek karar ver slm

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Öncelikle hoşgeldiniz. Şeref bey bu iş için her zaman en az orana göre hareket edip ona göre hesaplarınızı yapmanız daha iyi olur. Bana göre 1 çiftten her ağızda 3 yavru yani 4 ağız yavru alınan bir çiftten yılda 12 yavru şeklinde hesaplama yaparak yola çıkmanızda fayda var. Her çift eş tutmayacaktır. Hastalıklar olacaktır vs. Tabi bu benim düşüncelerime göre hesaplarım.
+1

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
kemal akbulut' Alıntı:
sabrın varsa arzular şelake bu iş saksıda çiçek yetiştirmek gibi değil meğilleri takip et 40 takımla  yarısı telef olanımı hepsini kaybedenimi bu işte çok olasılıklı bi iş ve çok bilgi ve cesaret sabır ister çok iyi düşünerek karar ver slm
+1

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
5O TAKIMLIK BİR ÜRETİMHANE KURARSANIZ
ŞANS FAKTÖRLERİNİ OLUMLU OLUNCA
KİRADA VERMEZSENİZ
ORTALAMA MASRAFLARI DÜŞTÜKTEN SONRA
ELİNİZE AYLIK OLARAK 1200 TL-1500 TL TİCARİ KAZANÇ ELDE ETMİŞ OLURSUNUZKİ
SİZEDE BÖYLE ZEVKLİ UĞRAŞIYI TAFSİYE EDERİM

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
5O TAKIMLIK BİR ÜRETİMHANE KURARSANIZ
ŞANS FAKTÖRLERİNİ OLUMLU OLUNCA
KİRADA VERMEZSENİZ
ORTALAMA MASRAFLARI DÜŞTÜKTEN SONRA
ELİNİZE AYLIK OLARAK 1200 TL-1500 TL TİCARİ KAZANÇ ELDE ETMİŞ OLURSUNUZKİ
SİZEDE BÖYLE ZEVKLİ UĞRAŞIYI TAFSİYE EDERİM
+1

E

elaziz2316

Guest
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
    +1

şeref

Yeni Üyemiz
Adı
eyup
Soyadı
by
hepinize çok teşekür ederim arkadaşlar ve abilerim antep ten saygılar

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
Şeref bey şuanki çalışma düzeninizi bozmadan üretim işine girmenizi tavsiye ederim.