lütfen yardım edin ( tüm hevesim kırıldı )

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Cihan AYTAN' Alıntı:
kuşların ikiside dişi maşallah çok güzel bir anne olacağı hallerinden belli o ben uzmanım diyen petshopçuya bir daha gitme gün gelecek bu iki güzel kuşundan yavru aldığındada gidip kuşların bacağını onun uzman gözüne sokarsın  Hevesini kırma hatta bu gibi durumlar  seni daha çok hırslandırsın ki onlara uzman nasıl olurmuş gösteresin  herzaman kuşlarına güven ...

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
MAŞALLAH KUŞLAR GÜZEL ARKADAŞLAR GEREKLİ CVBI VERMİŞLER ÜRETİMHANESİ OLAN BİR ARKADAŞ EDİNİP ERKEK MUHABBET KUŞU ALABİLİRSİN HEM DE YERİNDE UYGULAMALI MUHABBET KUŞU BAKIMI HAKKINDA BİLGİ EDİNMİŞ OLURSUN.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Sayra SENSES' Alıntı:
Evet petshopcu hakli iki kusunuzda disi :) ama yavru alamazsiniz kismi dogru degil bu guzel iki disiye uygun hatta kendileri secerse daha iyi 2 erkek aldinizmi zamanla yavrulariniz hayirlisiyla gelecektir :)

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Hüseyin KARAKAYA' Alıntı:
yorumunuz için teşekkür ederim Bayram Bey.
yanlarına erkek almayı düşünüyordum zaten ama pet shopçu bana albino ve lutino cinsi kuşların üreyemeyeceğini belirtti yani bu kuşlardan yavru almamın mümkün olmadığını söyledi.
bende tereddütte kaldım.
albino ve lutino kuşlardan yavru almak imkansızsa eger bu kuşlar nerden nasıl türemiş sormak lazım  petshopcuya?????  ben bile su cahil halimle bunu düşünebilirken  bunu bi petshopcunun demesi saçma.