LUTFEN YARDIM EDIN YA

Zeynepaksu25

Üyemiz
Adı
Zeynep
Soyadı
Aksu
Maviş kuşumun bi ayağı felc olmuştu hatırlıyorsunuz dün gayet iyiydi yemini falan verdim mutluydu. Sabah bi uyandım kafesin dibine düşmüş diğer ayağına da aynısı oldu galiba 😭 Ne yapacagimi hiç bilmiyorum veterinere götürmüştüm ama bişey yapamadı 😭 sizin sınır sıkışması için olanı da yaptım olmuyor ☹ veterineri aradım yapacak bir şey yok malesef dedi. Ölümünü mü bekliycem basında 😭

Ekli dosyalar

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
baytril % 5 ve b comlex kombine edip uygulama yapınız 10 gun.. felcler genelde salmonella bakterisinden olur.. ilacıda enfolaksasindir.

Zeynepaksu25

Üyemiz
Adı
Zeynep
Soyadı
Aksu
Veterinere görürdüm kalçasından dolayı oluyormuş genetik dedi hiç bir şey yapamadı boşuna ilaç vermeyelim dedi. Güvendiğimiz bi veteriner 😒

Zeynepaksu25

Üyemiz
Adı
Zeynep
Soyadı
Aksu
Bi ayağı zaten 1 aydan çok oldu öyle.hayvan hastanesine götürmüştüm Vitaform verdi sinirsel dedi. 1 ay sonra da anide diğer ayağı oldu.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Salmonella değil keşke öyle olsaydı
Kalca yazmıssınız ole olsa 2 ayakta birde tutulma olmaz.. tutulmaların sebebi salmonella olur genelde, tedavi yazdım size tedavidan sonra 10 gun b comlex ve e 100 isimli powermax urunlerini suluguna katın verin.. e vitamini selenyum eksikleride bu soruna yol acabilir.

Zeynepaksu25

Üyemiz
Adı
Zeynep
Soyadı
Aksu
Önce baytril vereceğim 10 gün sonra b complex ve e100 u birlikte mı vereceğim miktarlarını da yazar mısınız

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Önce baytril vereceğim 10 gün sonra b complex ve e100 u birlikte mı vereceğim miktarlarını da yazar mısınız
ceyrek suluga 3 -5 damla baytril koyun.. 10 gun boyunca aynı islemi yapin daha sonra yazdıklarımı ikisini aynı anda nohut tanesi kadar yarım suluga karıstırıp verin..

Zeynepaksu25

Üyemiz
Adı
Zeynep
Soyadı
Aksu
Bir de devit3 vererek felç gibi durumlarda olumlu sonuç alanlar var onunla sitrax beraber kullanımda sorun olur mu? Yoksa sitraxtan sonra 10 gün ara verip sonra mı vitamin falan kullanmaliyim

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Bir de devit3 vererek felç gibi durumlarda olumlu sonuç alanlar var onunla sitrax beraber kullanımda sorun olur mu? Yoksa sitraxtan sonra 10 gün ara verip sonra mı vitamin falan kullanmaliyim
instagram üzerinden de yazdım.
sitrax kullanımı 1 ya da maximum 2 gün olabilir.
ardından 10 gün sonra bir daha sadece 1 gün.

düşürülen kıl kurtları diyelim (iç parazit) 1 ya da 2 gün sürer. Beraberinde kafes temizliği yapılmalıdır.
10 gün sonra olası düşen parazitlerin ya da dışkılarla atılan larvalardan 10 gün sonra yeniden uygulama ile kurtulunur. Temizlik ile de yine larvalardan gelebilecek tehlikelerden korunma sağlanmış olunur.

Zeynepaksu25

Üyemiz
Adı
Zeynep
Soyadı
Aksu
Nilverm de alabilirim galiba veterinerden ayhan otcuoglu videosunda onu söylüyordu