lütfen yardım edin.....???

ibrahim halil

Takipçi Üyemiz
Adı
İBRAHİM HALİL
Soyadı
OKŞAŞ
sokakta çocukların elinde bi çift muhabbet gördüm hayvanlar uçup gitmesin diye kanatlarını makasla kesmişler ellerinden alıp eve götürdüm kuşları.. zaten benimde bi çiftim vardı onlarıda ayrı bi kafese koydum bu kuşların kanatlarının çıkması için ne yapabilirim ya da makasla kesilmişse kanat kendi kendine çıkarmı??

cemo413

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
Adıgüzel
benm güvercinlerim vardı kanatlarını kestim ve bir haftada kanatları yerine geldi

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
makasla kesikse onlar çekilmedikçe veya dökülmedikçe yerine yenisi gelmeyecektir bence makasla kesili olan kısımların hepsini koparın yerine yenileri gelecektir fakat hergün birkaçtane koparın fazlası ağır gelebilir hayvana.

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
cemo413' Alıntı:
benm güvercinlerim vardı kanatlarını kestim ve bir haftada kanatları yerine geldi
icon_naughty icon_naughty icon_naughty

Arkadaşlarımızı yanıltmayalım kesilen kanat tüyü çekilmediği sürece yerine yenisi çıkmazzzz....

İsmail AKBAŞ' Alıntı:
kuşların kanatlarını çekmediğiniz sürece kanatlar tekrar gelmez kuşarın canını fazla acıtmamak için gün aşırı arayla kanatlarını çekebilirsiniz
+1

leon

Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
leon

Arkadaşlarımızı yanıltmayalım kesilen kanat tüyü çekilmediği sürece yerine yenisi çıkmazzzz....
+1