lütfen yardım ( resimli ) ;)

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Selam arkadşlar benim 6 7 yaşlarında kendi üretimim olan dişi bir kuşum var önceleri kızışmştı  bir erkek getirdim sanırım biraz tecrübesizdi ve yumurtalar hp boş çktı şimdi yanına başka baskın bir erkek aldım her şey yolunda birbirlerini kaşıyolar yuvaya grp çkyolar fakat tam çiftleşme esnasında dişi kuşum yuvaya kaçıyor acaba sebebi nedir??

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Resim ekleyemedm k kus bkmayn dostlar

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Teşekkürler Behzat bey dişi kuşumn yaşından dolayı yavru almamn biraz güç olduğnu söylüyorlar ama bakımı çok iyi sizce alabilir myim yavru ;))

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Yok. Daha önce yumurtladı ama boş çıktı aradan 4 5 ay geçti şimdi başka bir erkek getrdm yine yumurtlyck sanrm ama hç çiftlşmeye rastlamadm

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
7 yasindada olsa daha once yavru alinip yorulmadigi icin yavru alinabilir, baskin kizgin genc bir erkekle ciftlestirirseniz yavru alabilirsiniz, kafesinizin, ve tuneklerinizin detayli resimlerini cekermisiniz, kafes duzeniniz, ve tunekler uretime uygun sekildemi, sabit olmayan oynayan tunekler olursa kafeste, dollenme ihtimalide dusuk olur

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
eğer kuş 6-7- yıldır tek besleniyorsa ve bu kadar uzun bir süreden sonra yanına bi erkek konuyorsa, biraz zaman tanıyın dişi kuşunuza,
zamanla doğru çiftleşme gerçekleşir

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Kuşlarım sürekli çiftleşiyor hepinize çk teşekkür ederim sanrım aradığı eşi buldu ;)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Buse CANLI' Alıntı:
Kuşlarım sürekli çiftleşiyor hepinize çk teşekkür ederim sanrım aradığı eşi buldu ;)
sizin adınıza sevindim, söylediğim gibi zaman tanımak en iyisidir...

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Hepinizden allah razı olsun arkadaşlar inşallah yavru mubişlerin resimlerini yakın zamanda atarım