Lütfen Yardım....

modenas

Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
TUNA
Kuşlarım 6 tane yumurta yapmıştı cumartesi 1 yavru pazarda sabah 1 yavru çıktı ama pazar öğleden sonra yavruları öldürmüşler ve yuvalık dışına atmışlar erkeğin gaga altında kan vardı ama tam emin değilim erkeğin öldürdüğünden lütfen yardımcı olurmusunuz diğer yavrularada aynı şeyi yaparlarmı ne yapmalıyım... şimdiden çok teşekkürler...      :(((

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Serdar TUNA' Alıntı:
Kuşlarım 6 tane yumurta yapmıştı cumartesi 1 yavru pazarda sabah 1 yavru çıktı ama pazar öğleden sonra yavruları öldürmüşler ve yuvalık dışına atmışlar erkeğin gaga altında kan vardı ama tam emin değilim erkeğin öldürdüğünden lütfen yardımcı olurmusunuz diğer yavrularada aynı şeyi yaparlarmı ne yapmalıyım... şimdiden çok teşekkürler...      :(((
Serdar erkeğin ağzında kan gördüysen erkeği yavrular yumurtadan çıkıp büyüyünceye kadar ayırman lazım

modenas

Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
TUNA
anladım selahattin abi ama dişi kendi bakabilirmi yavrulara üstünden falan kalkıp kendi yem yiyebilirmi ?

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Kardeşim emin ol erkek ile birlik de olduğun dan daha rahat ve huzurlu olacak ve başaracaktır..

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Tabi ki kuşlarınızın deneyim de önemli.Sizin takip edip dişinizin tek başına kaç yavruya müdahale edebildiğinin farkına varmanız gerekiyor.Eğer 5 yumurtadan da yavru çıkacak olur ve anne tek başına hepsine yetişemeyecek olursa iş size düşer ve takviye yapmanız gerekir.Yada yavruları başka anne ve babanın altına dağıtmalısınız.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Erkek agrasif çifleşmek istiyor dişiyi dışarı çekmek için yavruları katlediyor

modenas

Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
TUNA
anladım çok teşekkürler hepinize sayın abilerim kardeşlerim ozaman iş bana düşüyor burda çok saolun bakalım başara bilecekmiyim. emin olun dünden beri çok sinir oldum.şuan işyerindeyim ama kafam evde kuşlarda şimdiden çok teşekkür....