lütfen yardım :(

geruzee57

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
özdemir
arkadaşlar iki gün önce yerinde duramayan kuş günün çoğunu uyuklayarak geçirmeye başladı arada kabarıyor çok tüy döküyor ve ayakları soğuk lütfen yardım :(

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Ufuk ÖZDEMİR' Alıntı:
arkadaşlar iki gün önce yerinde duramayan kuş günün çoğunu uyuklayarak geçirmeye başladı arada kabarıyor çok tüy döküyor ve ayakları soğuk lütfen yardım :(
Aynı öyle bi erkek vardı bende geçen günü çözdüm olayı,kaynamış ıhlamurdan suluğa,suluğun üçte biri kadar doldurdum geri kalanını içme suyu ilavesi yaptım 2-3 gün sonra kendine geldi deneyebilirsin istersen.

geruzee57

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
özdemir
yem yemesinde su içmesinde sorun yok şimdilik sürekli kabarıp da uyumuyor ama çoğunlukla öyle ayakları soğuk geç kalmadan tedaviye başlamak istiyorum..

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Ufuk ÖZDEMİR' Alıntı:
yem yemesinde su içmesinde sorun yok şimdilik sürekli kabarıp da uyumuyor ama çoğunlukla öyle ayakları soğuk geç kalmadan tedaviye başlamak istiyorum..
Bendeki kuşta canavar gibi yemek yiyordu tüye girmemişti sadece,kabarık ve sürekli uyuyordu hatta kanat titremesi gıklama felanda vardı dediğim gibi yaptım iyi şimdi

geruzee57

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
özdemir
hemen deniyorum..benimki ayrıca tüyde birazda ondan halsiz dedim ama ayakları da çok soğuk ıshal da değil inşallah bişey olmadan kurtarırız..

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bulunduğu yer soğuksa normaldir sıcak bir yere alın ve cereyanda bırakmayın

geruzee57

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
özdemir
yok hayır soğuk değil pencere bile acmıyorum bişey olmasın die

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Uyguladıksan 1 hafta sonra ki sonuçları beklicem özelden de olsa bilgi verirseniz sevinirim.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Ihlamur ya da papatya çayı bende hep işe yaradı. İnşallah iyileşir geçmiş olsun

geruzee57

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
özdemir
zahmet edip cevap veren herkese teşekkürler ıhlamur çok iyi geldi topladı kendini :)