lütfen yardım

limoncuk

Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
ertürk
Merhaba. ben bir kaç aylığına şehir dışına çıkıcam tatil için kuşumuda yanımda götürücem ama şahsi arabam olmadığı için otobüsle gitmem gerekiyor. Otobüs firması kabul etmeyebilirmiş ve bir arkadaşıma veteriner belgesi almanız lazım demişler bana sorun çıkarırlar mı bilmiyorum bagajada koymak istemiyorum küçük bir delikli kutu alıp yanıma almak istiyorum sizce ne yapmalıyım ? veteriner belgesi şart mı ?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Seyehat edeceğiniz otobüs kuşunuzu kafes ile almak ve sizinle birlikte gideceğiniz yere kadar götürmek ZORUNDADIR, ancak kuşu yolcuların bulunduğu bölümde kabul etmezler, bagajın özel bir bölümü vardır, şoförün olduğu tarafta ve bagajdadır. zaten biletlerin arkasında da yazmaktadır, evcil hayvanlar ancak kafesleri ile taşınıyor diye..

limoncuk

Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
ertürk
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler ama bagajda hastalanmaz mı kuşum

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
bagajda hicbisi olmaz , koyacagınız kutuya veya kafese su ihtiyacı icin biraz havuc dogragın ve yeminide koyun sorunsuz gider

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Canan ERTÜRK' Alıntı:
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler ama bagajda hastalanmaz mı kuşum
sıkıntı olmaz, zaten biletli yolcu olacağınız için bavulların yanına koyamazlar, şoför tarafında ve hizasına yakın alt tarafta özel bölme vardır oraya konur ancak kutu ile değilde kafes ile koymanız gerekir, çünkü hem biletin arkasında öyle taşınacağı yazar ve havalar ısındı, kapaklar kapalı olacağından kuşların serinlemesi açısından kafese koyun..