lütfen yardım!!!

sinan060

Yeni Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
altın
arkadaşlar mubişime dişi eş aldım dün ama kabul etmiolar sulukları yemlekri paylaşamıolar önceki kuşum bir an olsun suluktan ayrılmıo ve yaklaşınca diğeri birbirlerini ısırıolar neyapabilirim şimdiden teşekkürler

varminator

Uzman Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
YILMAZ
En mantıklı çözüm kuşunuza alacağınız eşin,kendisinin seçmesidir.Yoksa iş biraz şansa kalmış oluyor,o yönde şansınız tutmamış gözüküyor.Eğer kavga etmeye devam ederlerse değişitrmenizi tavsiye ederim.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
2-3 gün bekleyin lütfen eger bir değişim olmaz ise degiştirmenizi tavsiye derim...
saygılarımla....

sinan060

Yeni Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
altın
teşekkür ederim ilginize ama eşlerini nasıl kendine seçtirecem veya olmassa nasıl değiştirecem değişirlermi?

E

elaziz2316

Guest
Selçuk YILMAZ' Alıntı:
En mantıklı çözüm kuşunuza alacağınız eşin,kendisinin seçmesidir.Yoksa iş biraz şansa kalmış oluyor,o yönde şansınız tutmamış gözüküyor.Eğer kavga etmeye devam ederlerse değişitrmenizi tavsiye ederim.
    + İmkan var ise kuşunuzu götürün. Eşini kendisi seçsin.

sinan060

Yeni Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
altın
Çooooooook teşekkürler hepinize çok ilgilisiniz Allah razı olsun

sinan060

Yeni Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
altın
randıman alabileceğimi bilsem hemen götürecem de oda belli değilki tüğ hastalığı var herhalde dişi çok sağlıklı maşaallah ama erkek hasta gibi

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
sinan060' Alıntı:
arkadaşlar mubişime dişi eş aldım dün ama kabul etmiolar sulukları yemlekri paylaşamıolar önceki kuşum bir an olsun suluktan ayrılmıo ve yaklaşınca diğeri birbirlerini ısırıolar neyapabilirim şimdiden teşekkürler
    İlk Kuşunuzun cinsiyetinden emin misiniz ?
    Dişi yemliğe yaklaştığında erkeğin uzaklaşması yahut kaçması gerekir..