lütfen yardımcı olun

yusuf tastan

Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
tastan
merhaba arkadaşlar ben yusuf.öncelikle siteyi çok beğendim.benim 6 ay önce aldığım dişi bir muhabbet kuşum vardı şimdi ona bir eş aldım 8 gün oldu.erkek dişiye karşı çok ilgili ona sürekli kur yapıyor.ancak dişi pek ilgilenmiyor ama kavgada etmiyor.ben onlardan yavru almak istiyorum.bana ne yapıp ne yapmamam konusunda yardım ederseniz çok sevinirim.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Yusuf bey.Yapılacaklar yada yapılmayacaklar böyle bir mesaja sığdırılamayacak kadar fazla ve verilen cevap çok suni olur.Üretim ile ilgili konuları özenle okuyun ve kendinize üretim portföyü oluşturun.En doğrusu bu olur zannımca.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
evet sitemizde üretim bölümündeki konulara göz atın ....aramıza hoş geldiniz....

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
dişiyle mümkün olduğu kadar az ilgilenin bir odaya bırakın yüksek bir yere ve bütün ilginizi alakanızı kesin. ne kadar ilgili olursanız erkekten o kadar uzaklaşır. Yani kuşunuzu terk etmeniz gerekiyor gerekirse yemi bile siz vermeyin. Şunuda unutmayın yavru yaptığında sizi unutacak. Bunların dışında zaman.
  ilk dişimde 1 bucuk ay sonunda yumurta alabildim 1 senedir evde besliyordum . eş tuttuğu gün beni unuttu sesime bile bakmıyordu resmen küstü bana  unutmayın kuşunuz eş tuttuktan sonra tek dostu o olacak aksi çok nadirdir. artık omuzunuza yavruları alır seversiniz diğerini unutmanız gerekir :)

yusuf tastan

Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
tastan
hepinize çok teşekkür ederim.bişey daha sorucam.kuşlara ben hiç mama vermedim.mama vereyim mi?vereceksem yumurta için hangi mamayı önerirsiniz? :)

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
yusuf tastan' Alıntı:
hepinize çok teşekkür ederim.bişey daha sorucam.kuşlara ben hiç mama vermedim.mama vereyim mi?vereceksem yumurta için hangi mamayı önerirsiniz? :)
Bir çift kuş varsa petshoplardan açıklardan 200- 250 gram olarak alabilirsin.(white molen, max, wander vogel v.s v.s ) veya evde yarım yumurtayı bebe bisküvisi ile ezerek verebilirsin...