aynen +1Serkan SİPAHİ.' Alıntı:çok güzel bi yavru arkadakilerde çok güzel gözümden kaçmadı
Teşekkürler, anne gri slovak bilezikli 2012, baba yeşil alman bilezikli 2012, albino , lutino ve gri yavru veriyorlar. cok geçmişini bilmiyorum malesef, ikinci ağız yavrularını aldım. bundan sonraki kayıtlarını ben tutacağım artıkCanan NUMAN' Alıntı:Harika çok şanslısınız. Maaşallah.
Anne babalarının rengi neydi acaba daha evveliyatlarını da biliyormusunuz. Belki birşeylere ışık tutar payllaşabilirmisiniz bu tür bilgileri.
Teşekkürler.
O.Sami ŞEN' Alıntı:Maşallah alkisd alkisd alkisd
Maaşallah.Yılmaz KAPLAN' Alıntı:Teşekkürler, anne gri slovak bilezikli 2012, baba yeşil alman bilezikli 2012, albino , lutino ve gri yavru veriyorlar. cok geçmişini bilmiyorum malesef, ikinci ağız yavrularını aldım. bundan sonraki kayıtlarını ben tutacağım artık![]()
maskesinin bile beyaz olması gerçekten süper her lutinoda olan bir özellik değil.. MAŞALLAHSerkan ERKAN' Alıntı:maşallah maşallah gerçekten süper bir kuş..
Hilmi KURU' Alıntı:![]()
maşallah allah nazarlardan saklasın tüyleri kadar yavru almanız dileğiyle alkisd
yanlışınız var lutino kuşum...İlyas ŞEN' Alıntı:Öncelikle maşşallah diyelim yavrular çok çok güzel. Lakin lutino değil bilginiz olsun. duble faktor sarı spangledir.