lutinom HAKKINDA

onur albayrak

Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
albayrak
Benim :( şu anda kuşum için doğal yollar ile yapabileceğim bir şey varsa lütfen yardımcı olun bana

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
crozya hastalığına yakalanmış solunum solu enfeksiyonu akut nezle.. hastalıga iyi gelecek etken maddeler... taylosin eritromisin ampisilin enfoksasilin etken maddeli ilacları kullanabilirsiniz.. yanlız hastalığı ilerlemiş tedavi süreci uzun surebilir.. gecmis olsun.. bu arada kafesin her tarafını strecle sarın hava akımı olmasın tedaviyi hızlandırır

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
crozya hastalığına yakalanmış solunum solu enfeksiyonu akut nezle.. hastalıga iyi gelecek etken maddeler... taylosin eritromisin ampisilin  etken maddeli ilacları kullanabilirsiniz.. yanlız hastalığı ilerlemiş tedavi süreci uzun surebilir.. gecmis olsun.. bu arada kafesin her tarafını strecle sarın hava akımı olmasın tedaviyi hızlandırı
+1

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
crozya hastalığına yakalanmış solunum solu enfeksiyonu akut nezle.. hastalıga iyi gelecek etken maddeler... taylosin eritromisin ampisilin enfoksasilin etken maddeli ilacları kullanabilirsiniz.. yanlız hastalığı ilerlemiş tedavi süreci uzun surebilir.. gecmis olsun.. bu arada kafesin her tarafını strecle sarın hava akımı olmasın tedaviyi hızlandırır
İlaç tedavisine bir an evvel başlanılması gerekli...

onur albayrak

Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
albayrak
aviastım antibakteriyel diye bir ilaç aldım iş dönüşü işe yarar mı