MAĞLUM YABANI KUSLARIN ÇİFTLEŞME ZAMANI BİZİMDE Bİ FAYDAMIZ OLSUN

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Başlıkta belırtıgım gibi çiftlesme zamanları geldi Sizce doğru bişeymi serceler yumurtlaması için koydum sağlıklı bişeyse 4 tane daha koymayı dusunuyorum içi filan geniş güzel bir yuvalık Bizim pencerenın etrafına cok serce konuyo bende Böyle bişey yaptım :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
bravo kardeşim sen yap mutlak bir  kuş türü sahiplenir  o daireleri :)

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
50 yıl düşünsem aklıma gelmez helal olsun ...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Buralarda serçelere kargalar yem bırakmaz :) Bizim ev 7. kat olunca kargalar da yüksek yerleri seviyor balkonun önünden F-16 gibi geçiyorlar. Geçen gün annem soğusun diye balkona yemek koymuş. Baktık az daha yemeği yiyecekti. Kapağı kapalı olmasa yemek gidiyordu:D Bir de hiç korkmuyorlar kovalasan da kaçmıyorlar. Serçeleri beslemeyi benimkilerden artan mamaları onlara vermeyi çok istedim ama bizim eve kadar çıkmıyorlar :(

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Buralarda serçelere kargalar yem bırakmaz :) Bizim ev 7. kat olunca kargalar da yüksek yerleri seviyor balkonun önünden F-16 gibi geçiyorlar. Geçen gün annem soğusun diye balkona yemek koymuş. Baktık az daha yemeği yiyecekti. Kapağı kapalı olmasa yemek gidiyordu:D Bir de hiç korkmuyorlar kovalasan da kaçmıyorlar. Serçeleri beslemeyi benimkilerden artan mamaları onlara vermeyi çok istedim ama bizim eve kadar çıkmıyorlar :(
olsun efekan sende kargaları besle sonuçta bizden çok yaşlı olanları var büyüğe saygı olsun :D
( kargalar 200 yıl kadar yaşıyormuş )

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Çok güzel bir düşünce tebrikler.
Ben de hergün mama atıyorum bahçeye bir de tavalarda dökülen yemleri bırakıyorum bir köşeye yesinler diye...

sayila3500

Yeni Üyemiz
Adı
Süheyla
Soyadı
Çalışkan
pray
Harikasınız Harikasınız Umut Bey Bu duyarlı davranışınız için Rabbime ve size şükranlarımı sunuyorum. Sizinle gurur duyuyorum. Umarım Rabbimde sizinle gurur duyar.