MALESEF DURUM BU

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
HERKEZE İYİ AKŞAMLAR MALESEF KUŞÇULARI GEZERKEN YİNE İTHAL VE ÇELİMSİZ KUŞLARLA KARŞILAŞTIM BENDE ÜRETİMHANE YOK AMA BU İŞE HEM GÖNÜL HEMDE PARASINI KOYAN ABİLERİMİ GÖRÜNCE BUNLAR SİNİRİMİ BOZUYOR.ACABA PETSHOPLARA DEVLET BİR DENETLEME GETİREMEZMİ ÖRNEĞİN BİR HAVUZ OLUŞTURULUR BU HAVUZA ÜRETİCİ ABİLERİMİZ KAYIT YAPTIRIR VE PETSHOP LARA BURADAN CANLI HAYVAN ALMA İZNİ VERİLİR AKSİ TAKTİRDE CAYDIRICI CEZALAR UYGULANABİLİR TABİ BUNU YAPMAK İÇİNDE KENDİ İÇİMİZDE BİR STANDARTIN OLUŞMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM KUŞ FİYATLARINDA SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI BİR KUŞÇUYA GİDİYORUM KUŞ 25 LİRA DİĞERİNE GİDİYORUM EBAT RENK HERŞEYİYLE AYNI KUŞ 35 LİRA BU FİYAT KONUSUNU BELİRLİ BİR STANDARTI OTURTMAK LAZIM BU SİTE GERÇEKTEN ÜRETİCİLERİN BULUŞMA NOKTASI BENCE İYİ BİR ÖRGÜTLENMEYLE BU İŞ ÇÖZÜLEBİLİR.
BU KONUDA EMEKÇİ ABİLERİMİN HAKKININ YENMESİ SİNİRLERİMİ BOZDUĞU İÇİN DÜŞÜNCELERİMİ YAZMA GEREĞİ DUYDUM HERKEZE İYİ GECELER...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ DOĞRU SÖYLÜYORSUN FAKAT YAŞAM ŞARTLARI YAŞAMIMIZI ŞEKİLLENDİRMEYE DEVAM ETTİĞİ MÜDDETÇE BU SAVAŞİ HER YER VE ZAMANDA YAPACAK PES ETMEMEK ADINA UĞRAŞACAĞIZ  BİZDEKİ NEKİ DENİZLİ İZMİR İST ANKARA VS İLLERDE NİCE CANIM FABRİKALAR KAPANDI ÇIN MALLARI YUZUNDEN SLM

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
valla söylediklerinde çok haklısın, lakin kuş ithalatının önüne geçmek için öncelikle pazar talebini karşılayacak miktarda üretim olması gerek...şu anda öyle bir kapasite yok. Ayrıca ithalatın önünde herhangibi yasal bir engel de yok...birçok firma gayet yasal bir şekilde ithalat yapılıyor. Kaçak olanlar da var ama herhalde bu günlerde azaldı.

Sabit fiyat konusu da malum, ülkemizde tüm diğer ürünler gibi buna da arz-talep meselesi denilip geçiliyor. Üreticiler için 2013 yılında üyrürlüye girecek olan bir kanun var...bakalım uygulanabilirse ne ala. Ben mevzuatı belki 100 defa okumuşumdur...sanki üreticiler için değil de, veterinerlere iş bulma garantisi gibi tasarlanmış...bakalım hayırlısı.

- eklemekte fayda var -

Birkere bizim bu dediklerinizi yapabilmemiz için ODA olmamız gerek (şöförler odası gibi). Şu anda veterinerlerin odası var, ayni şekilde de petshop işletmecileri odası var. Kaldı ki veterinerler odasının yaptırım gücü acaip büyük...petshop işletmecileri odasına bile kök söktürüyorlar, bizi havada-karada 2 dakkada yerler. Uzlaşma noktaları bulamayız ve olay sendikalarla hükümetin işçilerin zam pazarlıklarına benzer boyutta olur. Zor iş...iyisi mi ufaktan üretim yapıp tuzlu-tuzsuz çorba kaşıklamaya devam etmek.

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Öncelikle benci değil bizci olmalıyız tek başımıza hareket ettiğmiz takdirde savaşımız başarısızlıkla sonuçlanacaktır.Hepimiz elimizi taşın altına koymalı kaliteli kuşlar üretmek için çaba sarftmeliyiz.Yabancıların üretimhaneleri ile bizlerin üretimhaneleri arasında dağlar kadar fark var.Şimdi bazı arkadaşlar diyecekki olay maddi bence değil olay onların kuşlarına verdiği önemi ve değeri gösterir.Biz ise ne yazıkki paranın peşindeyiz böyle oluncada kaçak kuşlarla mücadele etme şansımız malesef %0 Allah yardımcımız olsun. :(