MALESEF GIDIM İLERLEME YOK

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
geçenlerde ilk jumbo kuş alımlarında muzdarip oldugum( tokanlandıgım kuş alımlarında 1 yıllık acı tecrübeler) konulardan dert yanmıştık

malesef gördügünüz gibi bazı arkadaşlar buna ragmen birbirlkerine tokat atıyorlar

kardeşlerim bu iş heves meselesi insanların heveslerini kırmayalım bakın satılmşıla tanıştık Allaha şükür ikimizde muhabbeti çok iyi...bugun okudum arkadasın biri ki herkes isimini biliyor kuşları jumbo diye almış kırık cekoslavakmı ne cıkmış tokat atan atana
sonrada kümesten sen seçtin diyor kardeş adam jumboyu bilse secermi sana jumbo diye para ödeniyor

BİRAZ İNANCINIZ VARSA O ARKADASA HATANI TELAFİ EDER YERİNE YENİ KUŞLAR VERİSİN
BEDDUA ALMA KÜMESİN TEPE TAKLAK OLUR

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Ali Bey malesef bunları yaşıyoruz kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor ben daha önce sitede yazmıştım çok iyi tanıdığım söylamesi ayıp çok faydam olan bir kardeşim gözümün içine baka baka hala kazıklamaya çalışıyor daha önce güvercin bakıyordum sırf bu işler yüzünden beslemeyi bırakmıştım artık bende piyasayla hiç iş yapmıyorum kendi içimde üretip hakkıyla eşime dostuma kuş satıyorum Rabbime şükürler olsunki şimdiye kadar ne eş nede tek sattığım kuşlardan bi şikayet almadım işimi iyi yapıyorum bunuda gururla söyleyebiliyorum o yüzden sattığımkişiler eşini dostunu getirip onlarada kuş satmamı istiyorlar benim artık canlı hayvan alımında çok güvenim yok malesef bunu söylemek zor ama gerçek bu işini iyi yapanlar kendine güvenenler lütfen üzerine alınmasın kelimeler zaten yerini bululur saygılar

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Ali abi maalesef ticaret yapmadığın adamı tanıyamıyorsun.
Ben satılmış abiden 2 çift aldım son derece memnunun, şubat gibi bir iki çift daha almayı düşünüyorum.
Adam para peşinde değil dost peşinde
Dediğin gibi, çek irisini jumbo diye satanlarda var.

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Arkadaşlar ben şundan yanayım kuşların ırkını bilmeden öğrenmeden kuş almayınız bilgi sahibi olun sonra alın.Sonrası hep hüsran oluyor.Bilgi güçtür unutmayın.Öğrenmenin yaşı yoktur.Aldanan olmayın.İnşallah herkesin gönlüne göre mevlam güzel kuşlar sunar.