Mama almak için organizasyon Ankara

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Haydar Ulutuz Bey daha önce bir organizasyonla mama almıştı uygun fiyatada gelmişti ben kendisinden bu organizasyonun tekrarını talep ettim. Mama almak isteyen arkadaşlar bu konu altına yazarsa yeterli sayı sağlandığı taktirde yine mama siparişi vereceğiz. Geçen sefer deli nature mama almıştık onuda belirteyim.

yusuf71

Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
bastug
Ben Kırıkkale'den Yusuf 80 çift ile üretim yapmaktayım uygun olduğu takdirde bende almak isterim

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
o organizasyonla bende aldım deli nature mama ama kimseye tavsiye etmiyorum hem bayat gibi kokuyo hemde kuşlar sevmedi mamayı yarısından çoğunu döktüm cede nin üstüne mama tanımam

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
o organizasyonla bende aldım deli nature mama ama kimseye tavsiye etmiyorum hem bayat gibi kokuyo hemde kuşlar sevmedi mamayı yarısından çoğunu döktüm cede nin üstüne mama tanımam
gökhan kardeşime aynen katılıyorum hem bayat gibi kokuyor. hemde yeterli yumuşaklığa kavuşmuyor kuşlar yemedi. hatta bazı kuşlarda kursak sorunlarına sebep oldu bende. en güzel mama ORLUX'un mamaları alınacaksa bunu tavsiye ederim ve bende alabilirim uygun olursa.

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Çankırıdayım Versela Lega Orlux olursa bende alırım Ersin beyin bahsettiği mama ...

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
BENDE DELİ NATUREDEN MEMNUN KALMADIM CEDE YADA ORLÜX OLURSA BEN DE ALIRIM

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ben deli nature mamada bir sıkıntı yaşamadım kokusu banada pek hoş gelmedi ama kuşlar severek yedi onlar yiyincede benim kokusunu beğenmemem pek önemli değildi. Fakat çoğunluğa uyarım farklı bir mamada deneyebiliriz. Bir fiyatları filan araştıralım kim uyguna nerede bulursa ona göre hareket ederiz diye düşünüyorum.

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Ben deli nature mamada bir sıkıntı yaşamadım kokusu banada pek hoş gelmedi ama kuşlar severek yedi onlar yiyincede benim kokusunu beğenmemem pek önemli değildi. Fakat çoğunluğa uyarım farklı bir mamada deneyebiliriz. Bir fiyatları filan araştıralım kim uyguna nerede bulursa ona göre hareket ederiz diye düşünüyorum.
BENIM KUŞLARDA YEDI BIR SIKINTI SINI GORMEDIM ÇOGUNLUK NE DERSE UYARIM BEN SIKINTI YOK AMA BUNDAN DAHA UYGUNU NU BULAMAYIZ DIYE DUSUNUYORUM

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaslar mamanın nasıl koktuğuyla mamanı kalitesini ölçemezsiniz peki alıp diğer mamalarla besin oranlarını karşılaştıran oldu mu ? Bence yumurta ve protein oranı çok yüksek bir mama fiyatı da çok uygun Nijer yok denecek kadar az havuçla nemlendirip veriyorum ve hala kullanıyorum kuşlar bayılıyor. Şu markayı alalım diyen arkadaşlar en ugun nerden alabiliriz onu da araştıralım onu da alabiliriz.Bir kere kargo vermiş oluruz. Çoğunluk ne diyosa uyarız.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bahsedilen versela laga orlux marka mamaya netten baktım ama o mamayı bulmanın zor olduğuna kanaat getirdim :) Bence ya yine deli nature yada uyguna bulabilirsek cede olabilir diye düşünüyorum.

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Mamaları içerik olarak karşılaştırmamız gerekir. ve bu işte ustalar nasıl bir yol izliyor onu da takip etmek gerekir. avrupada ve türkiyede bir çok profosyenel üreticilerin versele laganın mamasını kullandığını biliyorum. benim görüşüm 5 kilo mamaya 10-15 tl fazla para verip kuşlara içerik olarak çok zengin olan bu mamayı vermeliyiz. hiç bir vitamin ve katkı maddesi kullanmasanız bile bu mamanın içeriği ihtiyacı karşılayacaktır. saygılar....

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
sonuçta yem alırken kokusuna tozuna bayat olup olmadığına yani kuşa zararı olup olmadığına herşeyine bakıyoruz sonuçta bunu yerken hayvanlarda kokluyor ben cede,king,inci mama ve orlüx kullandım  hiçbirinde deli nature gibi berbat bayat kokusu görmedim tabiki koku olayı etmenlerden bir tanesi, örneğin witte molenin nemli ballı maması o kadar güzel kokuyor ki insan bile neredeyse yemek istiyor, şuan ben inci mama kullanıyorum ankara fuarından kg ı 7,5 tl ye aldım kuşlara havuçla beraber veriyorum gayette severek yiyorlarve hiç zararını görmedim, elimdeki mama bitmek üzere ankarada inci mamayı satan yer olmadığından dolayı macera aramayacağım ve cede yada witte molen nemli mama alıp devam edeceğim, orlüx mama dost pette var http://www.dostpetshop.com/urun.php?uid=772&cid=43 ayrıca cede mamayıda ankarada bor ticaret ten ucuza bulmanız zor.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Herkesin fikrine saygı duyarım şahsi fikrim deli natureninde gayet kaliteli bir mama olduğu yönünde kokusu güzel olan herşeyde mutlaka katkı maddesi olduğu kanısındayım doğal ve sağlıklı olan yiyecekler, sebzeler, bitkiler genelde pek hoş kokmazlar buda bilinen bir gerçektir. Deli naturenin kaliteli olduğunu güvendiğim ustalardanda duydum onlarda kullanıyorlar. Bende Ersin Bey gibi kuşlşarımız için 3-5 kuruşun hesabını yapmamalı kalitesine güvendiğimiz ürünleri onlara vermeliyiz diye düşünüyorum. Kısa zamanda bir ortak noktada buluşurda alırsak iyi olacak.

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
SANIRIM BIR ORTAK NOKTA BULANAMAYACAK ERSİN BEYİNDE DEDİĞİ GİBİ 10 15 LIRA FAZLA VERIP BUNU ALALIM DERİM BEN.
EVİNDE AZ KUŞU OLAN VE BU MAMA BANA ÇOK GELIR DIYEN OLURSA MAMALAR 1250 GR PAKETLER HALINDE ARAS KARGO İLE ANLAŞMAM VARDIR İSTEYEN OLURSA ŞEHİR DIŞINA DA GONDEREBILIRIZ
HERKEZ KAÇ KİLO ALACAĞINI DA YAZARSA NE KADAR ALACAĞIMIZI BILIRIZ BIRAZ PAZARLIK YAPMA ŞANSIMIZ OLUR
http://www.dostpetshop.com/urun.php?uid=388&cid=43

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Çoğunluk ne dioyorsa alırız olmadı hem ondan hem orlux hem deli natüre alırız deı natüre nerden alınacağı belli orluxu nerden alalım ?

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
HAYDAR NETTE BAKTIM BEN BIRAZ DA EN UYGUN YINE BURASIYINA DAHA UYGUNU ARAŞTIRABILIRIZ

levent006

Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ERMİŞ
Arkadaşlar elimde deli nature mama dan açılmamiş paketlerde 4 veya 5 kg var.isteyen olursa verilir.
Ben de şuan kuş kalmadı o yüzden satıyorum.Ben kullandım bi sıkıntı görmedim hayvanlar neye alışırsa onu severek tüketiyorlar.
Formdan günay abinin tavsiyesi üzerine almıştım. Hiç bi sıkıntı yaşamadım.
Daha önce versele lega (orlux) kullanıyordum.kuşları çabuk kızıştırıp yavruları dövmelerine sebep oluyordu.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
ben cede ve witte molen nemli mama alınırsa organizasyonda varım diğer türlü kendi imkanlarımla alacağım istenirse sizin için bor ticaretle bu mamaların pazarlığınıda yapabilirim.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaşlar şu anda sitede delı natüre kg ı 10 lira 9 lira küsür Levent de kabul ederse 10 liradan alalım sıhhiyeden benden alın ayrıca uygun şekilde orlux bulursak onu da alalım isteyenlere dost petten almamızın bi anlamı yok zaten Ankarada