Mama almak için organizasyon Ankara

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Sinan bey kaç tane organizasyon yaptım bir kere olumsuz bir şey duydunuz mu burada sadece insanlar faydalansın diye bir şeyler yapmaya çalışıyorum. İkinci kez soruyorsunuz benim o kadar teferruatla uğraşacak zamanım yok parayı hesabıma yatırırsanız aldığımızdan böler gönderirim ben size...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Sinan bey kaç tane organizasyon yaptım bir kere olumsuz bir şey duydunuz mu burada sadece insanlar faydalansın diye bir şeyler yapmaya çalışıyorum. İkinci kez soruyorsunuz benim o kadar teferruatla uğraşacak zamanım yok parayı hesabıma yatırırsanız aldığımızdan böler gönderirim ben size...
sinan, sıkıntı olmuyor rahat ol:)

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
SAYIN HAYDAR BEY: Ben size ikinci kez sorduğumun az önce farkına vardım bu yeni organizasyon sandığım için yazdım diğer mesajı şimdi buldum 30 ocakda yazmışım ve aynı organizasyonmuş farkında değilim ilk organizasyondan sonra bir süre siteye giremedim takip edemedim hata benim tamam ...
  Ama ben sizi suçlamıyorum ki teferruatla uğraşacak ve zamanınız olmadığını belirtiyorsunuz benim 2. yazdığımı ne ara hatırladınız anlamıyorum. neyse size ilginizden dolayı teşekkür ediyorum ben vaz geçtim almıyorum. size kolay gelsin

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Sinan bey bu organizasyon için değil dal darı için sormuştunuz, kapıda ödeme var mı diye yine aynı cevabı vermiştim. Evet hafızam kuvvetlidir, zamanımın olmaması bunları hatırlamayacağım anlamına gelmez. Ayrıca birçok iş yaptık Allah'a şükür hepsi de pürüzsüz sonuçlandı. Bunları referans alarak biraz insanlara güvenmelisiniz bence... mama alıp almama konusunda karar sizin Eyvallah, ORGANİZASYON ADI ALTINDA AÇILAN BÜTÜN KONULARDA 1 LİRA BİLE KARIM YOKTUR BUNU DA BELİRTEYİM.

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Haydar bey dikkat ederseniz . ilginizede az önce Teşekkür ettim. Ben sadece ikinci kez sorduğumun farkında olmadığımı belittim.Bu arada güvenle alakası yok sadece sordum ayrıca 2 kg mama dediğin nedirki sadece  bu 2 ayda aldığım dal darı  7 kg olmuş sorunbakalım Mahir kocatürk'e daha hesap dahi görmedik bir arkadaşlarımıza güvenmesek günü birlik iş yaparız.Mahir Kocatürkde bu siteye üyelerimizden neyse anlattığım konunu sizinle alakası yok ama siz güven konusunu açtınız bende küçük bir örnek verdim. Kusura bakmayın arkadaşlar sizlerinde vaktini aldım Özür dilerim.

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Anladığım kadarıyla bu organizasyon mamayı ucuz almak için yapılıyor ama zaten Deli Nature mamanın kilosu 9 lira ben bu gün 1. kilo aldım.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Haydar Beyden bu organizasyonu yapmayı ben talep ettim bu organizasyonun amacı kar etmek kesinlikle değildir. Kargo parasını bölüşerek uygun fiyata almak amacıyla yapılıyor. Haydar Bey bende 4 kilo alayım. Teşekkür ederiz herşey için.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Haydar ULUTUZ 2 Kg
Mert AYDIN      1 Kg
Mehtap YILMAZ  4 Kg
Murat KARAYEL  4 Kg  Arkadaşlar salı-çarşamba veririm siparişi ona göre taleplerinize karar verirseniz sevinirim.

norli

Üyemiz
Adı
ahmet emre
Soyadı
büyük
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
ANkaradan Deli Nature Mama almak isteyen arkadaşlar şu an 1 er kg lık paketlerden oluşan 4 kg mama 35 lira indirimde 5 lira civarı da kargo tutuyor. Ben alıcam katılma isteyen varsa ismini yazsın birlikte alalım.

1)Haydar ULUTUZ 2 kg
haydar bey ankaradan nerden alıyorsunuz bu mamayı acaba yerını ogrensem ben bıraz fazla alıcam da

norli

Üyemiz
Adı
ahmet emre
Soyadı
büyük
Sadettin SESA' Alıntı:
Anladığım kadarıyla bu organizasyon mamayı ucuz almak için yapılıyor ama zaten Deli Nature mamanın kilosu 9 lira ben bu gün 1. kilo aldım.
saadettın bey nerden aldınız 9 lıraya mamayı acaba yer veya tel ogrenme ımkanımız varmı tesekkurler

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Ela pet ten aldım ama kargo parası hariç 9 lira. Sizde madem Ankaradasınız organizasyona dahil olun bence kargo parasından tasarruf edersiniz.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Emre Bey konuda zaten bahsi geçiyor Ela Petten alıcaz orada 4 kg ı 35 lira biz kargoyla 40 hesaplıyoruz. Fazla da alacaksınız ona göre sipariş veririz gelir alırsınız sıhhiyeden iş yerime gelir Kargo Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih- Coğrafya fakültesinden alabilirsiniz

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaslar Son durum

Mehtap YILMAZ    4 kg
Mert AYDIN          1 kg
Murat KARAYEL      4 kg
Haydar ULUTUZ    2kg
İbrahim ASRAV      2 kg
Kadir YİĞİT            2 kg

toplamda 15 kg bir kilogram daha olursa 4 koli siparişini yarın vericem. Son gün olsun arkadaşlar bugün, yada siparişi iptal edece arkadaş varsa bildirsin.yarın veriyorum siparişi beni mağdur etmeyin sonra....

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
*merhaba ben istanbuldayım ama sorayım istedim.  muhabbet kuşlarına aşağıdaki kanarya mamasından mı alacaksınız...  yerlermi acaba.. istanbulda olduğumdan dolayı  ben ayrıca almak istiyorum... malum ankara organizasyonu katılmam mümükün değil..

http://www.elapet.com/EGGFOOD-1-KG,PR-12.html