Mama hergün verilirmi

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
arkadaşlar mama(yumurta maması) hergùn verilmesinin zararı varmıdir yaglanma fln yaparmı keratalar çok seviyo onlar bukadar sevince hergùn yapasım geliyo :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
yağlanma yapar abi en iyisi 3 günde 1 vermek yavrular çıktığında her gün vermek daha doğru olur

burakkkk

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
ÖZDEMİR
BEN  YAVRULU KUSLARA HER GÜN VERİYORUM..  YUMURTASI OLAN KUSLARA HAFTADA 1  DEFA.. CIFTLESMEYE BAŞLAMIŞ YA DA ÇİFTTE HAZIRLADIĞIM TAKIMLARA 3 GÜNDE BİR VERİYORUM..  YAVRULARA DA 2 AYLIK OLANA KADAR HERGUN.. :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Burak ÖZDEMİR' Alıntı:
BEN  YAVRULU KUSLARA HER GÜN VERİYORUM..  YUMURTASI OLAN KUSLARA HAFTADA 1  DEFA.. CIFTLESMEYE BAŞLAMIŞ YA DA ÇİFTTE HAZIRLADIĞIM TAKIMLARA 3 GÜNDE BİR VERİYORUM..  YAVRULARA DA 2 AYLIK OLANA KADAR HERGUN.. :)
doğrusu da bu  alkisd

Onur Erdem

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Erdem
havuç+kırmızı lahana+kabak+elma+mama hergün.. Bunlara ilave olarak yumurtalıyı da hafta 2 kere veriyorum bende.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BEN HERGUN  DEĞİŞİK SEBZE MEYVE KOMBİNE EDİP VERİYORUM ZARARIDA  OLMUYOR  OLMAZDA...  ÇÜNKÜ SİNDİRİM SİSTEMİ GEREKLİ VİTAMİNİ ALIR GERİ KALANINI TOKSİN OLARAK DIŞKI YOLUYLA  ATAR  SALMAN TÜRÜ YERDE BU BAKIMIN HİÇ BİR ZARARI  YOK SALAM DISI KAFESTE İSE YAĞLANMAYA SEBEP VERİR HEPSİ BU

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Burak ÖZDEMİR' Alıntı:
+11

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
haşlanmış yumurta kabugunuda ögütüyom + havuc + çok az elma+ çok az bal karıştırıp veriyom normalde bal vermiyom ama kızıştırıyomuş benim dişi çiftleşmek istemiyo onun için balda koyuyom :)

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Yumurtayı rendeliyorsun sonra içine kabuğu ekliyorsun ve diğerlerini ..

Bunu ekstra kapla mı koymam gerekiyor Yoksa yemliklerine tek bunu mu koyayım ?

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
yumurtayı soyuyon kabugunu ice ufalıyon ben sarımsak döğecegiyle ufalıyom çok küçük yapıom sonra hepsini karıştırıyom

2tane yemlik var kafeste birinden yemi çıkartyom ona koyuyom mamayı akşama doğruda mamayı temizleyip geri yem koyuyom :)

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Tamam saolasın kardeşim. Bunu bende yapayım. Ben ayrı bir kaba koymayı düşünüyorum. Olmadı yemliğin tekine koyarım.

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Önemli Değil yemligine koy bnce diger türlü yere dökyolar hep

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
ben yavrusu olan çiftlere günde 2 defa veriyorum yavrusu olmayanlara günde 1defa çok az veriyorum