mama ile ilgili acil yardım.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
üstadlar forumumuzda araştırdım baktım okudum cede mama almaya karar verdim. evde yapılan mamaların besin oranlarını tam olarak ayarlayamıyoruz o yüzden hazır almaya karar verdim.yalnız antepte sadece bir yerde buldum oda resimdeki mama.bunu muhabbetler için kullansam sıkıntı olurmu cedenin muhabbet için olanı varmış ama o antepte yok bunu kullanmayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir kullanayım mı.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Özeldende yazdım,buradanda ekliyipdiğer arkadaşlara fikir açısından yardımcı olurbelki.
Deli nature nin yemi kadar mamasınıda bir üretici abimiz şiddetle öneriyor.
Elimdeki hazır mama bittiğinde ondan alacağım.
Yem olarakta Deli nature kullanıyorum.Hayvanlara deli nature yem alana kadar aç bırakmışım desem yeridir..

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
:) mustafa kardeşim tavsiye için teşekkürler ama maalesef antepte deli nature bulamadım bende cok aradım ama bide deli nature veya bi başka mama alsam kargo bedeliyle daha pahalıya geliyor.bu resimdekini muhabbet için kullanabilirmiyiz önemli olan soru bu.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Yanlış hatırlamıyorsam bunu daha önce sormuştu birisi ve tanesi küçük olduğu için pek önermemişlerdi ama genede verilebilir denildi.Yani kanarya mamasıyla muhabbet maması arasındaki fark dane farkıymış yanlış hatırlamıyorsam.
Şayet ben senin yerinde olsaydım diye düşünüyorum alırdım ev üreticisi olduğumuz için.

enesacar

Üyemiz
Adı
enes
Soyadı
acar
Mustafa KARAKAYA' Alıntı:
Özeldende yazdım,buradanda ekliyipdiğer arkadaşlara fikir açısından yardımcı olurbelki.
Deli nature nin yemi kadar mamasınıda bir üretici abimiz şiddetle öneriyor.
Elimdeki hazır mama bittiğinde ondan alacağım.
Yem olarakta Deli nature kullanıyorum.Hayvanlara deli nature yem alana kadar aç bırakmışım desem yeridir..
Mustafa  bey deli nature marka yemi nerden temin ediyorsunuz öğrenebilirmiyim?

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Bekir bey ankaralılar olarak biz ela petten sipariş ettik.Deli nature egg foog mama on numara 35 lira 4 kilogramı ve kargo bedeli de 20 kg a kadar 5.5 lira ayrıca ela pette yine deli nature 67 yemi öneren çok aspur oranı yuksek kaliteli bi yem linkini vereyim
https://www.elapet.com/