mama problemi

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
Selamlar ben muhabbet kuşu üretmeyi planlıyorum ama önce 1 çift le iyice öğrenmek istiyorum 1 yaşındaki erkek kuşuma eş aldım 2 hafta oldu birbirlerine alıştılar birbirlerini kaşıyorlar ama çiftleştiklerini görmedim birde petshop da pogo kuş maması önerdiler aldım ama kuşlar yemiyo ne yapmalıyım çiftleşmelerine yardımcı olucak bir yöntem varmı hepinize şimdiden teşekkür ederim.Birde Selahattin abi internetden üretimhaneni izliyorum sürekli çok beğendim günde en az 1 defa seyrediyorum eğer müsait olursan istanbula geldiğim bir gün üretimhaneni dolaşmak isterim.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Siteye hoşgeldiniz. Çiftleşme için 2 hafta erken dişi kuşun hazır olması gerekir. Bu da kuşa göre değişir. sabredin sonunda olacaktır. İyi paylaşımlar

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
aramıza hoşgeldiniz.madem ki üretimi yeni öğreneceksiniz ben size en önemli maddeyi söyliyeyim.sabırlı olun.çiftleşmeye hazır olduklarında çiftleşeceklerdir.

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
birde ben kuşlarımı her gün 1 saat kadar evde serbes bırakıyorum uçmaları için bırakmaya devam etmelimiyim yoksa kafeste mi tutmalıyım?