Mama Sonrası Kafesin Durumu

Göktuğ Şanlıtürk

Yeni Üyemiz
Adı
Göktuğ
Soyadı
Şanlıtürk
Emin olmamakla beraber, Kusmuş olduklarını düşünüyorum. Bir defasında yeni aldığım bir krakeri 2 kuşum 1 saatte bitirmişlerdi daha sonra bütün yediklerini kustular. Kusarken ağızlarına geleni başlarını sallayarak sağa sola fırlatıyorlar. Sanki durum buna benzer gibi.

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
tahminimce ıçinden secerek yıyolar begenmedıklerınıde gagasıyla saga sola serpıyolar  mamayıda nemlendırdıgın ıcın  kafese yapısıyor

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
kırmızı biberin etkisiyle yapmıs olabilirler  kırmızı biberi çıkar listeden ve daha önce kırmızı biberi kana üstadıma rastlamadım da......normal yaptıkları..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Murat AŞKIN' Alıntı:
tahminimce ıçinden secerek yıyolar begenmedıklerınıde gagasıyla saga sola serpıyolar  mamayıda nemlendırdıgın ıcın  kafese yapısıyor
+1 aynennnnnnnn

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Özgür;

Mamaya bir gün havuçla nemlendir ve gözlemle.Problem devam ediyorise biberi kullan ve gözlemle.Benim düşüncem evet onlar kusuk.Kuşlar mamaya yükleniyorlar zanlımca biberde bir problem var.Kuşlarının genlerini tanıdığım için biberi bilmezler fakat havuç'u çok iyi tanırlar ve hiç böyle bir durum ile karşılaşmadım.Bence biberi kes.