MAMA SORUN VE KUŞ VERİMLİLİĞİ.!!!!!!!

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
Abiler artık canıma tak etti kuşlarım mama yemiyorlar sadece yemle kumla vs ile besleniyolar o yüzden sadece 2 yavru alabiliyorum buda canımı çok sıkıyor Refik Türk abide artık mama yapımını bırak mış lütfen bana kuşlarımın seveceği  bir mama tarifi verirmisiniz kuşlarımının verimliliğini arttırmak istiyorum

hep 2li yavru veriyolar verimlilik düştü crazy

recep durmus

Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
durmus
Dostum bence ilk olarala alışmalari icin haşlanmış yumurta ile basla sadece yumurta ver onu seviyolar sonra diğer katkı malzemelerini karardıktan ben ole alistirdim sadece haşlanmış yumurta ile.kolay gelsin

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
İnci mamayı deneyebilirsiniz ben gayet memnunum sanırım Bilal bey bu konuda size yardım edecektir Kuşların verimliliğini arttırma konusuna gelince yaz aylarında tüy sorunu sebebi ile verim düşmesi normaldir kuşlarınızın bakımını eksik etmeyin tekrar randımana girecektir ;)

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
peki inci mamadan izmirde nerde bulabilirim?

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Demek Önce Haşlanmış Yumurta ile alıştırmamız gerekiyor. Öğrendiğim iyi oldu. Bende Mamaya alıştırmak istiyordum. Çok Teşekkürler..

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Haşlanmış yumurta,havuç,bebe bisküvisi bunları rende veya rondo ilre ufalt.Karıştırıp ilk eteapta bununla alıştır.

seneruzun

Üyemiz
Adı
ŞENER
Soyadı
UZUNOĞLU
Merhaba
marketten kolaylıkla bulabilecegin pirinç unu,irmik,bebe bisküvisi ve ülker bisküvi al önce,sonra havuç ve yumurta tedarik et.
10-12 bebe bisküvisi,15-20 ülker bisküvi,bir kaşık pirin unu ve bir ölçek irmiği rondoya koy toz hale gelmeyecek şekilde parçala,haşladıgın 2 yumurtayla iyi yıkanmış 1 havucu da rondo da incelttikten sonra tüm malzemeleri karıştır.içine cok incelttigin yumurta kabugu veya toz haline getirdigin kalamar kemigini de koyabilirsin.

bak o zaman nasıl yemden vazgecip mamaya alışıyorlar ;)

bol üretimler temenni ederim

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Kuşlarınıza mamanın iç karışımını  deneme yanılma ile kıvamını bulursunuz  bazı besinler temel taşı yumurta havuc v.s üreticiden üreticiye değişir en çok tüketilen ne ise ona ağırlık verin inş. düzelir sorununuz

Daha önce hazır mama kullanıyorsanız  ve bıraktıysanız hazır  mamayı kuşlarınızda verimin düşmesi gayet doğal   ister istemez önceden verilen mamadan farklı olunca sıkıntı olabilir mama sizin vereceğiniz...

FatihZorlu

Üyemiz
Adı
Fatih A.
Soyadı
ZORLU
refik abiden ptesi günü kargom geldi 5 kg mama aldım.. ne ara bırakmış ?

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
bence ilk olarala alışmalari icin haşlanmış yumurta ile basla sadece yumurta ver onu seviyolar sonra diğer katkı malzemelerini karardıktan ben ole alistirdim sadece haşlanmış yumurta ile.kolay gelsin.

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
sorunu ALLAH' ın  izniyle çözdüm bugün mamanın kıvamını iyi tutturamadığım dan oluyormuş şimdi hepsi yiyorlar önerileriniz için teşekkürler