mama takviyesi

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir evimde kuş besliyorum ve kendim kuşlarıma mamayı hazırlıyorum..Sürekli olarak taze vermeye gayret ediyorum ve bu zamanda mevsimi olan mandalin i değerlendirmek istedim mama yapımımda..Sarı incekabuklu mandalinin kabuklarını odada gazete üzerinde 1 hafta boyuncatutup kurutuyorum ve hazırladığım mamanın içerisine mikser (robot) den geçirdikten sonra toz haline getiriyorum ve mamaya karıştırıyorum..1haftadırbu şekildeyapıyorum ve gerçekten hem vitamin olarak faydalı olacağını düşünüyorum hemde ek besin olarak ve koku olarak çok güzel..Kendim denedim test ettim sizlerinde uygulamasını isterim..

Saygılarımla.

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Ne demek faydalı bilgi verebildiysem ne mutlu bana..Birde kendim yaptım verdim gerçekten iştahla yiyorlar..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
sa arkadaşlar bu kuşlar deneme yanılma vasıtası olarak gormeyın sız kendınız bır tadına bakın bakalım ne olacak kuşlar yedıde sonra ne durum yaratacak
evet bazı arkadaşlar aroma maksatlı taze bır az kokutmak için mamaya katıyor sadece o
başta ıspırto var slm

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:
sa arkadaşlar bu kuşlar deneme yanılma vasıtası olarak gormeyın sız kendınız bır tadına bakın bakalım ne olacak kuşlar yedıde sonra ne durum yaratacak
evet bazı arkadaşlar aroma maksatlı taze bır az kokutmak için mamaya katıyor sadece o
başta ıspırto var slm
+1

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
siz mamaya katıyorsunuz. kabuğu direk verenleri biliyorum..

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Bende denedim hatta limon, ve portakal kabuklarını yaş halde rondodan geçirdikten sonra mamayla beraber verdim defalarca...