mama tarifi hakkında

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
zelyot0' Alıntı:
muhabbet kuşlarına mama yapımı

Bu tarifin bir kuş için ölçüleri nedir tarifi yapan amca bu sitenin adminiymiş bi yardımcı olur musunuz?
Öncelikle hoşgeldiniz ancak üslup çok uygun olmadı.

Kendinizi tanıtmanız daha sonra da siteyi güzelce incelemeniz gerekli, ayrıca amca dediğiniz kişi henüz 45 li yaşlarında ....

zelyot0

Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Tuna
amca demenin neresi kötü ki onu anlamadım.Ben 19 yaşındayım ve büyüklerim ''amca'' diye hitap ederim saygıdan dolayı.Niye bu kadar terslendiniz anlamadım

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
evet büyük usta o :) dikkatlı araştırırsan sanırım bulursun yok yok cünkü

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
zelyot0' Alıntı:
amca demenin neresi kötü ki onu anlamadım.Ben 19 yaşındayım ve büyüklerim ''amca'' diye hitap ederim saygıdan dolayı.Niye bu kadar terslendiniz anlamadım
Terslemek değil aksine sadece ikaz niteliğinde, kendinizi tanıtmadığınız için yaş v.s bilgimiz olmadığından dolayıdır belki

zelyot0

Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Tuna
açıkçası üşendim gürkan abi.umarım abi dememin sakıncası yoktur :)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Evvet Amcanız geldi,
Bir kuş için mama miktarı yavrulu ve yavrusu olmayan kuşa göre değişir mama kabına mama koyun eğer ertesi gün kalıyorsa azaltın çok sulu çamur gibi olmasın kabak veya havuçla nemlendir

zelyot0

Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Tuna
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Evvet Amcanız geldi,
Bir kuş için mama miktarı yavrulu ve yavrusu olmayan kuşa göre değişir mama kabına mama koyun eğer ertesi gün kalıyorsa azaltın çok sulu çamur gibi olmasın kabak veya havuçla nemlendir
Yavrusu yok tek kuş.Siz beni yanlış anladınız ben ne kadar havuç koymam gerkiyor ne kadar yumurta gerekiyor yapmak için onu sordum.Yardımlarınız için teşekkürler

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Hasan TUNA' Alıntı:
açıkçası üşendim gürkan abi.umarım abi dememin sakıncası yoktur :)
Yok kardeşim kızdığımız veya terslediğimiz yok ama nette de olsa saygıyı kaybetmemek gerekli  :)