Mama Tarifi Yardım.

superlative

Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
ay
Arkadaşlar kuşuma mama yapıp vericem kuluçkada şuan.Sizlerinde kuşlarınıza verdiğiniz, güzel ve besleyici bir tarif var ? Bir çok tarif buldum fakat hangisini yapayım karar veremedim.

idris özacar

Üyemiz
Adı
idris
Soyadı
özacar
basit olandan başlayın derim kusunuz mamaya alıştıkca içeriğini dahada zenginleştirebilirsiniz

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Arkadaşlar kuşuma mama yapıp vericem kuluçkada şuan.Sizlerinde kuşlarınıza verdiğiniz, güzel ve besleyici bir tarif var ? Bir çok tarif buldum fakat hangisini yapayım karar veremedim

ÜSTAD bu yorumuna ve başlığa ne yazayım bilemiyorum, mama tariflerini bulmuşsun hala karar veremiyorsun
hangisini istersen onu yap ver yesinler hele bi
forumda neredeyse 100 e yakın mama tarifi, mama içeriği başlıklı konular var, yap birini ver..

superlative

Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
ay
Ya ben şuan bebe biskivüsü, pirinç unu, buğday unu, keçi boynuzu, az hindistan cevizi, fındık, etimek, havuç, yumurta (kabuğuyla haylanmış) gibi malzemelerle bir mama hazırladım fincan tabağı şeklinde verdim kuşlara kafese koydum hiç ilgi göstermedi. Erkek kuş çok alışkın ıslanmış ekmek filan yedirebiliyorum çok seviyor. Kandırıyim dedim elime aldım mamadan yemeye çalıştı beğenmedi gitti.Ne yapacam, nasıl yapacağım bilmediğim için açtım bu başlığı.

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Halil AY' Alıntı:
Ya ben şuan bebe biskivüsü, pirinç unu, buğday unu, keçi boynuzu, az hindistan cevizi, fındık, etimek, havuç, yumurta (kabuğuyla haylanmış) gibi malzemelerle bir mama hazırladım fincan tabağı şeklinde verdim kuşlara kafese koydum hiç ilgi göstermedi. Erkek kuş çok alışkın ıslanmış ekmek filan yedirebiliyorum çok seviyor. Kandırıyim dedim elime aldım mamadan yemeye çalıştı beğenmedi gitti.Ne yapacam, nasıl yapacağım bilmediğim için açtım bu başlığı.
halil abi o zaman daha az karisik mama ile başlasşöyle yap bebe biskuvisi haslanmis yumurta havuç yap ama nem oranina dikkat et abi çok nemli olmasin birde böyle dene abi

superlative

Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
ay
Peki bu mamayı nasıl vermem gerekiyor kuşlara? ayrı bi yemliktemi vereyim?

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Halil AY' Alıntı:
ben yemlikleri cikarip yemligin içine koyup veriyorum istersen cikarmadan farklı bir yemliklede verebilirsiniz abi :)

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
Halil AY' Alıntı:
ayrı bir mama kabında verirsin bunu sabah erken hazırlayıp kuşlarına sunarsın akşam karanlık çökmeden çıkarırsın bu mamayı günlük olarak yap kuşların alışacaktır mamaya :)

superlative

Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
ay
Deniz YILMAZ...' Alıntı:
ben yemlikleri cikarip yemligin içine koyup veriyorum istersen cikarmadan farklı bir yemliklede verebilirsiniz abi :)
Teşekkürler. Hapur hapur yiyecekleri bir tarif lazım sen nasıl bir mama yapıyorsun :)

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Halil AY' Alıntı:
Teşekkürler. Hapur hapur yiyecekleri bir tarif lazım sen nasıl bir mama yapıyorsun :)
abi ben 3 . denememde yemislerdi :) icina havuç yumurta koydum çok nemli oldu içine bebe biskulüvisi misir unu koyup veriyorum :) sende biR dene istersen :)