mama tarifi

seneruzun

Üyemiz
Adı
ŞENER
Soyadı
UZUNOĞLU
umarım bir kaç dakikalık yazımla birine faydam dokunur.ben de buralardan yola cıkarak üretime gectim ve şükür şimdiye kadar tek tük ölümler hariç sıkıntı yaşamadım.

arkadaslar kolay ve kuşlarınızın keyifle yiyecegi bir mama tarifi vermek istiyorum kendi uyguladıgım

1) bebe bisküvisi
2) ülker bisküvi
3) pirinç unu
4) irmik
5) bebe devam mama tozu
6) toz vitamin
7) yumurta
8) havuç
9) zaman zaman da ıspanak

ve haftada bir de olsa çimlendirdiginiz bugdayınızı verirseniz kuşlarınıza üretimde emin adımlarla ilerlersiniz.

suluklara da arada sırada da olsa bir kaç damla sirke damlatmak kuşlarınızı hastalıklardan koruyacaktır.

dogal ortam havası vermek için ise sirke karıstırdıgınız suyu kuşlarınızın oldugu alana günlük püskürtmenin yararlı olacagını kuşların birkaç dakika sonraki neşelerinden anlayacaksınız ;)

bol üretimler temenni ederim

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
herşey çok güzel yazmişsınızda bu buğdayı çimlendirdiğimiz zaman bir pis kokuyor deyil kuşlara vermek az kalsın ben telef oluyordum... crazy

Podbot

Üyemiz
Adı
Bahadır
Soyadı
Kuş
Sirke olayını denicem bakalım Elma sirkesi kullanarak başlayabiliriz dimi  ???

seneruzun

Üyemiz
Adı
ŞENER
Soyadı
UZUNOĞLU
bugdayınızı sadece bir gün suda bekletip max 2 gün de ıslak bez altında bekletip verin.uzun süre kalırsa koku yapar.ki her bugdayda çimlenmiyor.belkide kokunun bir diger nedeni bugdayın iyi olmamasıdır.benim yaşadıgım bir sorun degildir koku.