umarım bir kaç dakikalık yazımla birine faydam dokunur.ben de buralardan yola cıkarak üretime gectim ve şükür şimdiye kadar tek tük ölümler hariç sıkıntı yaşamadım.
arkadaslar kolay ve kuşlarınızın keyifle yiyecegi bir mama tarifi vermek istiyorum kendi uyguladıgım
1) bebe bisküvisi
2) ülker bisküvi
3) pirinç unu
4) irmik
5) bebe devam mama tozu
6) toz vitamin
7) yumurta
8) havuç
9) zaman zaman da ıspanak
ve haftada bir de olsa çimlendirdiginiz bugdayınızı verirseniz kuşlarınıza üretimde emin adımlarla ilerlersiniz.
suluklara da arada sırada da olsa bir kaç damla sirke damlatmak kuşlarınızı hastalıklardan koruyacaktır.
dogal ortam havası vermek için ise sirke karıstırdıgınız suyu kuşlarınızın oldugu alana günlük püskürtmenin yararlı olacagını kuşların birkaç dakika sonraki neşelerinden anlayacaksınız
bol üretimler temenni ederim
arkadaslar kolay ve kuşlarınızın keyifle yiyecegi bir mama tarifi vermek istiyorum kendi uyguladıgım
1) bebe bisküvisi
2) ülker bisküvi
3) pirinç unu
4) irmik
5) bebe devam mama tozu
6) toz vitamin
7) yumurta
8) havuç
9) zaman zaman da ıspanak
ve haftada bir de olsa çimlendirdiginiz bugdayınızı verirseniz kuşlarınıza üretimde emin adımlarla ilerlersiniz.
suluklara da arada sırada da olsa bir kaç damla sirke damlatmak kuşlarınızı hastalıklardan koruyacaktır.
dogal ortam havası vermek için ise sirke karıstırdıgınız suyu kuşlarınızın oldugu alana günlük püskürtmenin yararlı olacagını kuşların birkaç dakika sonraki neşelerinden anlayacaksınız
bol üretimler temenni ederim