MAMA TAVSİYELERİNİZ ???

Betüll

Üyemiz
Adı
Betül
Soyadı
Altunsöz
Şimdiye kadar ben hiç mama vermedim önceki kuşlarıma . Ne versem yiyorlardı ama yeni aldığım kuşlar yemiyor . Mama denemek istedim. Çok önemli bi farkı var mi bilmiyorum ama deneyecegim.
Ne tür mama karışımları tavsiye ediyorsunuz ve ne sıklıkla acaba ?
Şimdiden teşekkür ederim :)

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Betül ALTINSÖZ' Alıntı:
Şimdiye kadar ben hiç mama vermedim önceki kuşlarıma . Ne versem yiyorlardı ama yeni aldığım kuşlar yemiyor . Mama denemek istedim. Çok önemli bi farkı var mi bilmiyorum ama deneyecegim.
Ne tür mama karışımları tavsiye ediyorsunuz ve ne sıklıkla acaba ?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Aldığınız yerde kuşa mama verilmemiş olabilir önceleri artık sizin yapacağın mamayı birkaç sefer yaptıktan sonra yumurtanın kokusuna dayanamacak ve tadına bakacaktır.Az yapın bakın yiyor mu? yemiyor mu?Yemeye başlayınca mama kabını tamamen doldurabilirsiniz....
Mama tarifi olarak
1 haşlanmış yumurta
Yeteri kadar havuç
Cicibebe
Galeta unu
Yumurta kabuğu
klamar kemiği

Betüll

Üyemiz
Adı
Betül
Soyadı
Altunsöz
Semih ZEKERİYAOĞLU' Alıntı:
Aldığınız yerde kuşa mama verilmemiş olabilir önceleri artık sizin yapacağın mamayı birkaç sefer yaptıktan sonra yumurtanın kokusuna dayanamacak ve tadına bakacaktır.Az yapın bakın yiyor mu? yemiyor mu?Yemeye başlayınca mama kabını tamamen doldurabilirsiniz....
Mama tarifi olarak
1 haşlanmış yumurta
Yeteri kadar havuç
Cicibebe
Galeta unu
Yumurta kabuğu
klamar kemiği
Tarifiniz için teşekkür ederim . Peki kalamar kemiğini nasıl kullanıcam . Ezecek miyim ?

burak cihan

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
CİHAN
hocam kimsenin işine yorumuna karışmak istemem ama hazır bisküvi, cicibebe vermeyin derim, içerisindeki koruyucu kimyasallar kuşları etkilebiliyor. Mamadaki amaç doğada beslenmelerine en yakın protein ve vitamin katkıları demek.

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Burak CİHAN' Alıntı:
hocam kimsenin işine yorumuna karışmak istemem ama hazır bisküvi, cicibebe vermeyin derim, içerisindeki koruyucu kimyasallar kuşları etkilebiliyor. Mamadaki amaç doğada beslenmelerine en yakın protein ve vitamin katkıları demek.
Burak kardeşim koruyucu kimyasal dediğin nedir acaba.Sonuçta bunları çoçuklar bile yiyor...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Burak CİHAN' Alıntı:
kuşları etkiliyorda bebeleri etkilemiyormu!!!!