Mama yapımı videolu anlatım (Hilmi Akyıldız)

mavilim

Üyemiz
Adı
muhammet
Soyadı
arıkan
Elinize sağlık Hilmi Bey, sıra tarçına geldiğinde dayanamayıp yiyesim geldi :) ben kocaeli/körfezde oturuyorum, şu karlar bi erisin sizden kuş almak isterim, inşallah bu sayede kuşların bakımı ve beslenmeleri konusunda çok yararlı bilgiler öğrenmş olurum. saygılarımla.

A. Burak Soydas

Üyemiz
merhaba hilmi bey;
ellerinize emeğinize sağlık.
kuşların sesi sizin sesinizi bastırmış, ondan dolayı bazı kattıklarınızın ne olduğu anlaşılmıyor. sizden rica etsem kattıklarınızı yazabilirmisiniz?
bende kocaeli'ndeyim. sizinletanışıp görüşmek isterim.
saygılar...

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Muhammet ARIKAN' Alıntı:
Elinize sağlık Hilmi Bey, sıra tarçına geldiğinde dayanamayıp yiyesim geldi :) ben kocaeli/körfezde oturuyorum, şu karlar bi erisin sizden kuş almak isterim, inşallah bu sayede kuşların bakımı ve beslenmeleri konusunda çok yararlı bilgiler öğrenmş olurum. saygılarımla.
inşallah

MehmetEren

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet Eren
Soyadı
Ertunç
ellerinize sağlık tarifi yazılı olarak almak mümkünmüdür acaba

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Cihan AYTAN' Alıntı:
Hilmi abi mama karışımını yazarmısın  birde  yumurtayı kabuğuyla beraber mi çektirdin benmi yanlış gördüm abi...
  Arkadaşlar videodaki verdiğim sebzeler haftada bir hepsinden  diğer günler havuç elma yumurta  sabit hergün dönüşümlü olarak 1 gün maydanoz lahana birgün brokoli dereotu  birgün lahana maydanoz pazı kırmızı pancar karalahana dönüşümlü olarak ayarlamayı kendiniz yapabilirsiniz.Kekik hergün yaz kış mega bakteri önleyici iç mantar önleyici (mama katkısı ) haftadabir kullanabilirsiniz ayrıca 10 günde bir diyet tuzsuz lor peynir benim yaptığım mamayı baz alırsanız 3 yemek kaşığı.MAMAYI KIŞLIK OLARAK YAPMAKTAYIM YAZ KATKILAR DEĞİŞİR SEBZE GENELDE AYNI ilave olarak şeftali kırmızı biber semiz otu dönüşümün içine girer.Yağlı toğumlar nisan sonu çıkar Kışın cekilmiş kenevir ayçekirdeği tuzsuz fıstık ve fındık.  Yağlı toğumlar nisan sonu çıkar Sizlerinde bildiği gibi yumurta kabuğunda kalsiyum vardır kuşlar öğüterek onuda yerler ayrıca brokoli lahana kalsiyum deposu ben mürekkep balığı kemiği kullanmıyorum ama kullanılırsa nasıl olur alauala olur tabi hafta 2 kez çimlendirilmiş buğday yanlız küflenmemesine dikkat edin bu bir cocsidiyoz sebebidir.Herkesin yoğurt yeme şekli farklıdır herkese kolay gelsin. 

elias

Uzman Üyemiz
Adı
Halil
Soyadı
DERVİŞOĞLU
Faydalı bilgiler için teşekkür ederiz.