amazonia
Uzman Üyemiz
Süper olmuş Hilmi abi valla ne yalan söyleyeyim benim bile canım çekti...
Bilal ERDEM' Alıntı:Süper olmuş Hilmi abi valla ne yalan söyleyeyim benim bile canım çekti...
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Hilmi çok güzel görsel oldu kuşların sesi senin sesini bastırmasaydı daha güzel olacaktı eline sağlık
inşallahMuhammet ARIKAN' Alıntı:Elinize sağlık Hilmi Bey, sıra tarçına geldiğinde dayanamayıp yiyesim geldiben kocaeli/körfezde oturuyorum, şu karlar bi erisin sizden kuş almak isterim, inşallah bu sayede kuşların bakımı ve beslenmeleri konusunda çok yararlı bilgiler öğrenmş olurum. saygılarımla.
+1Selçuk YILMAZ' Alıntı:eline emeğine sağlık abi
Arkadaşlar videodaki verdiğim sebzeler haftada bir hepsinden diğer günler havuç elma yumurta sabit hergün dönüşümlü olarak 1 gün maydanoz lahana birgün brokoli dereotu birgün lahana maydanoz pazı kırmızı pancar karalahana dönüşümlü olarak ayarlamayı kendiniz yapabilirsiniz.Kekik hergün yaz kış mega bakteri önleyici iç mantar önleyici (mama katkısı ) haftadabir kullanabilirsiniz ayrıca 10 günde bir diyet tuzsuz lor peynir benim yaptığım mamayı baz alırsanız 3 yemek kaşığı.MAMAYI KIŞLIK OLARAK YAPMAKTAYIM YAZ KATKILAR DEĞİŞİR SEBZE GENELDE AYNI ilave olarak şeftali kırmızı biber semiz otu dönüşümün içine girer.Yağlı toğumlar nisan sonu çıkar Kışın cekilmiş kenevir ayçekirdeği tuzsuz fıstık ve fındık. Yağlı toğumlar nisan sonu çıkar Sizlerinde bildiği gibi yumurta kabuğunda kalsiyum vardır kuşlar öğüterek onuda yerler ayrıca brokoli lahana kalsiyum deposu ben mürekkep balığı kemiği kullanmıyorum ama kullanılırsa nasıl olur alauala olur tabi hafta 2 kez çimlendirilmiş buğday yanlız küflenmemesine dikkat edin bu bir cocsidiyoz sebebidir.Herkesin yoğurt yeme şekli farklıdır herkese kolay gelsin.Cihan AYTAN' Alıntı:Hilmi abi mama karışımını yazarmısın birde yumurtayı kabuğuyla beraber mi çektirdin benmi yanlış gördüm abi...
bilal sana tenekede olandan yapacağım baharaBilal ERDEM' Alıntı:Süper olmuş Hilmi abi valla ne yalan söyleyeyim benim bile canım çekti...