mama zamanı hakkında YARDIM !!!

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
Arkadaşlar bende 4 çift muhabbet kuşu var 2 si yavrulu 1 si kızışmış durumda diğer çiftim ise kafasını yaşıyor hiç bir kızışma durumu yok şimdi sorum şu;
muhabbet besleme işinde oldukça tecrübeli bi arkadaşım bana sadece yavrusu olan kuşlara yumurtalı mama vermemi söyledi diğerlerine verme yağ yapar çiftleşemezler dedi siz değerli üretici arkadaşlarım siz nedersiniz???

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
yumurtasiz kuslara haftada 3 kez her defasında 2 kusa 1 tatlı kasigi yeter yumurtalı kuslara vermeyin.. yaglanma yapar ve erkegi kızıstırır erkek disiyi rahatsız eder ve kavgalara sebep olur.. yavrusu olan kuslarada her gun vermelisiniz..

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
yumurtasiz kuslara haftada 3 kez her defasında 2 kusa 1 tatlı kasigi yeter yumurtalı kuslara vermeyin.. yaglanma yapar ve erkegi kızıstırır erkek disiyi rahatsız eder ve kavgalara sebep olur.. yavrusu olan kuslarada her gun vermelisiniz..

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Henüz çiftleşmeyen Kuşlara Haftada 2-3Kere,Yumurtası olan Kuşlara verilmemeli ama Yavrular çıktıktan sonra HerGün verilmeli. Toparlamak istedim. Heralda Yanlış Birşey yazmamışımdır.

Samet EREN

Yeni Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
EREN
Yumurtalı kuşa neden mama verilmemeli zararı nedir
S.Burak YAVAŞ' Alıntı:
Henüz çiftleşmeyen Kuşlara Haftada 2-3Kere,Yumurtası olan Kuşlara verilmemeli ama Yavrular çıktıktan sonra HerGün verilmeli. Toparlamak istedim. Heralda Yanlış Birşey yazmamışımdır.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Güzel cevap olmuş. Peki yumurtlamak üzere ve yumurtlaması devam eden kuşlar için ne dersiziniz.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Behsat TİĞİZ' Alıntı:

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
S.Burak YAVAŞ' Alıntı:
+1

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
bir ayrıntıda benden olsun mamaları mümkün mertebe sabah erken saat de verirsen da iyi olur kuşlar gün içinde taze taze tüketir çünkü akşam verdiğin mama bir kaç  yedikten sonra sabaha kadar kalıyor kuşlarda bizim gibi akşam yemeği yedikten sonra dinlemeye çekiliyor yatıyor haliyle mamada az bir şey yiyip kalıyor ama gün içinde daha çok faydası oluyor mamanın sabah ben işe gitmeden mamalarını hazırlayıp veriyorum akşam işten geldiğimde de topluyorum

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
Aydın ÇELİKER' Alıntı:
bir ayrıntıda benden olsun mamaları mümkün mertebe sabah erken saat de verirsen da iyi olur kuşlar gün içinde taze taze tüketir çünkü akşam verdiğin mama bir kaç  yedikten sonra sabaha kadar kalıyor kuşlarda bizim gibi akşam yemeği yedikten sonra dinlemeye çekiliyor yatıyor haliyle mamada az bir şey yiyip kalıyor ama gün içinde daha çok faydası oluyor mamanın sabah ben işe gitmeden mamalarını hazırlayıp veriyorum akşam işten geldiğimde de topluyorum
mamalar iki üç saat içerisinde bozulmuyor mu.özellikle yazın. akşama kadar kalması sağlık sorunlarına yol açmaz mı?