Mama

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Arkadaşlar Kuşlarima Witte molen ballı mamasini aldim kuslarım hıc bı sekılde yemıyorlar  daha once de farklı marka denedım ama bi turlu yemıyorlar DELI NATURE EGGFOOD YELLOW DRY (KUŞ MAMASI) 4 KG Bu mamayi denemeyi dusunuyorum sizce yerlermi birde 1 kg olarak satan varmidir malum 4 kg alıpta yemezlerse naparım sonra

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
ben kullanıyorum hocam guzel kuslar alıstı severek yıyorlar..bulabılecegın yer ıse elapet  dıye site var ordan ıletısımden ararsan yardımcı olacaklarını dusunuyorum.

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Kuşlarim kendi yaptigim mamayi yiyorlar zaten

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Burak AKKUŞ' Alıntı:
yiyorlarsa neden risk alıp hazır mama almaya kalkıyorsunki herzaman en iyisi kendi yaptığın mamadır tabi zamanın varsa, ayrıca deli nature kuru mamadır nemlendirip vermen lazım, daha önce hiç kuru mama denedinmi denemediysen en azından bir arkadaşından birazda olsa bul dene bence ayrıca whitte molen ballı mamaya havuç rendeleyip o şekilde denedinmi

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Burak AKKUŞ' Alıntı:
o halde bırak devam etsinler
en iyisi her zaman kendi hazırladığın tazeliğini koruyan mamadır...

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Eskiden yedikleri mamanın içerisine azar azar ilave ederek çoğaltın miktarı öyle öyle alışırlar. Eski mamadan yeni mamaya geçmiş olursunuz diye düşünüyorum.

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
Burak AKKUŞ' Alıntı:
Arkadaşlar Kuşlarima Witte molen ballı mamasini aldim kuslarım hıc bı sekılde yemıyorlar  daha once de farklı marka denedım ama bi turlu yemıyorlar DELI NATURE EGGFOOD YELLOW DRY (KUŞ MAMASI) 4 KG Bu mamayi denemeyi dusunuyorum sizce yerlermi birde 1 kg olarak satan varmidir malum 4 kg alıpta yemezlerse naparım sonra
acaba sadece ekmekle mama yapsanız olurmu...neden derseniz bir arkadşım var..bu çiçek ekmek dediğimiz ekmeklerle ve irmikle yapıyor ve ondan aldığım kuşlar benim mamalara bakmıyor bile..belki durumböle olur

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Zamanım olmadigindan hazir mamayi terchi ettim nemlendırıpte verdım yemediler nedense

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
önce kuşlarını mama yemeye alıştırmalısın
KATILIYORUM SEN BENİM KUŞLARA VER BAKALIM DEYİL MAMAYI BENİ BİLE YİYORLAR MAM DİYE alkisd