MAMA

vahap

Uzman Üyemiz
Adı
vahap varol
Soyadı
ülgen
6 AYLIK MUHABBET KUŞUM İÇİN ARA SIRA VERMEK AMACIYLA PAKETTE MAMA ALDIM.NE ŞEKİLDE VERİLECEĞİ ÜZERİNDE YAZMIYOR,KURU BİR YAPISI VAR ÇÜNKÜ.TAVSİYELERİNİZ NEDİR?
TEŞEKKÜRLER...

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Merhaba, ben kendi uygulamamı söyleyeyim, 1 havuç yarım kırmızı biber ( kapya dediklerinden) 1 salatalık 2 yaprak marul bir tutam maydonoz yarım elma yumruk kadar karalahananın çeyreği bir tutam semizotu yarım kızartmalık kabak bir iki dilim bal kabağı. Bunların hepsini rondoya koyuyorum bir güzel rondoda kıydıktan sonra buz kalıplarına koyup difrize atıyorum iyice donduktan sonra buzdolabı poşeti ile difrizde saklamaya devam ediyorum. 2 çift kuşum var her çift için bir kalıp dondurulmuş sebzelerden kuru mama ile karıştırıp veriyorum kuşlarım gayet iştahla bu karışımı yiyorlar. Kıvamı nasıl diye soracaksınız ne çok kuru ne çok ıslak hafif nemli gibi oluyor. Çok cıvık yapmayın kuşunuz ishal olabilir.

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Salatalık kocaman bir salatalık değil bu arada çengelköy salatalıkları kadar :)

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Ali Bey,
Elma koymayınız. Kızgınlık alıyor. Benim kuşlarda çok durgunluk yaptı sonra iyi bir kuşçu beni uyardı. Yumurtlama tekrar başladı.
Ancak zamansız kızışan veya yavrulamasını istemediğimiz kuşlara bir dönem verilebilir. Örneğin bazı videolarda sahibinin eline tecavüz etmeye çalışan kuşlar bu kapsamda düşünülebilir.