mamalık boş

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Süper yakalamışsın o anı Cihan  doldur şunu artık diyor  :)  maşallah kuşlarına

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
maşallah kuştaki akla bak bendede vardı böğle bi kuş ama değerini bilemedim

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
garson bak canım buraya :)

bendede bi olay var.
1 çift yavrulu yanındada daha yavrusu olmayan bir çift daha var
yavrulu çifte mamayı koydum, hafta sonu evdeyken farkettimki öğlen demeden bitiyor, bunlar nasıl bitiriyor derken birde baktımki, yavrulu çiftin erkeği yandaki çiftin erkeğine mamayı alıp yutmadan veriyor , oda kendi dişisine veriyor, yıkıldım gülmekten :) gerçekten bazen hiç ummadığın şeyler yapabiliyorlar

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ömer ADAM' Alıntı:
garson bak canım buraya :)

bendede bi olay var.
1 çift yavrulu yanındada daha yavrusu olmayan bir çift daha var
yavrulu çifte mamayı koydum, hafta sonu evdeyken farkettimki öğlen demeden bitiyor, bunlar nasıl bitiriyor derken birde baktımki, yavrulu çiftin erkeği yandaki çiftin erkeğine mamayı alıp yutmadan veriyor , oda kendi dişisine veriyor, yıkıldım gülmekten :) gerçekten bazen hiç ummadığın şeyler yapabiliyorlar

süper evet ömer gerçektende çok enterasan durumlarla karşılaşıyoruz  ben geçende yuvadan atlayan ve yeme düştüklerine karar verdiğim yavruları duvarda asılı olan kafesin altındaki büyük kafese koydum anne kuş tabii sinirlenmiş olacakki hiç susmadı ama yuvada halen bir yavrusu çıkmayı yeme düşmeyi bekliyordu  bende mama vermeye devam ediyordum birde baktımki anne kuş ağzına aldığı mamayı alt kafesteki yeni yeme düşen yavrularına fırlatıyor bu kuş bir keresindede yavrularınınyanından alınmasını sindirememiş kafesten firara etmeyi başarmış yavruların kafes teline yapışıp onları beslemesiyle sabıkalı bir kuş :)

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Maşallah kuşlarınıza. Benimkilerde sabah saat 7 olduğunda beni uyandırırlar car car bağırarak. Bunun anlamı ise kalk ışığı ve müziği aç demek. Bunları yapınca hepsi müziğin ahenginde şakımaya başlar.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Aç desen değil ama biliyo tabi ağzının tadını :D

Benim arkadaşın bi çifti var 2.5 senelik kadar hemen hemen. Dişide erkekte evciller. Kafesin kapısını açtığımızda erkek dişiden izin almadan çıkmıyo resmen, dişiye bakıyo sürekli, tam çıkmaya yelteniyo dişi bu sefer izin vermiyo. Erkek biraz kılıbık anlayacağınız  smileki