Mamaya protein tozu

Ziya Çetin

Üyemiz
Adı
Ziya
Soyadı
ÇETİN
Muhabbet kuşları için hazırladığımız mamanın içine protein tozu konabilir mi acaba? Bilgisi olan var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burak366

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karanfil
bir  yerde böyle bir konu okumuştum lakin o kadar sağlıklı bulmuyorum ki insanlar üzerindeki zararı hala tartışılırken aklıma pek yatmamıştı şahsen güvenilir bulmuyorum ben

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Merhaba Zİya Bey bunların kuşlar için olanlarında temizn edebilirseniz daha iyi olu bu ürünler insanlar için yapıldığından dozu ayarlayamayıp fayda yerine zarar verebilirsiniz. Bilgilerinize. Ben olsam vermem

Ziya Çetin

Üyemiz
Adı
Ziya
Soyadı
ÇETİN
Ali DİNÇ' Alıntı:
Merhaba Zİya Bey bunların kuşlar için olanlarında temizn edebilirseniz daha iyi olu bu ürünler insanlar için yapıldığından dozu ayarlayamayıp fayda yerine zarar verebilirsiniz. Bilgilerinize. Ben olsam vermem
Haklısınız tesekkurler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Ziya Bey,
2 türü olduğunu biliyorum hayvansal ve bitkisel içerikli. Bitkisel içerikli olanı ise mamaya az miktarda katabilirsiniz. Hayvansal içerikli ise önerilmez.

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Ziya Bey,
2 türü olduğunu biliyorum hayvansal ve bitkisel içerikli. Bitkisel içerikli olanı ise mamaya az miktarda katabilirsiniz. Hayvansal içerikli ise önerilmez.
Hayvansal icerikli proteinin onerilmemesinin sebebi nedir Ayhan  abi?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Muhabbetkuşları tohum, yeşillik ve meyve yiyen canlılar otçul yaratılmışlar, etçil olarak yaşamaları metabolizmalarında sorunlara yol açacaktır.