ilker ERTÜRK' Alıntı:PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER
Mehmet abiye katılıyorum neden ekmek veriyorsunuz benim bildiğim kadarı ile zararlı değil mi?Mehmet Kıdır' Alıntı:Neden ekmek veriyorsunuz?
+1Mehmet Kıdır' Alıntı:Neden ekmek veriyorsunuz?
İsmail azın zararı olmuyor. Ama sürekli vermeye alıştırdığımızda mayadan dolayı yuvadaki yavrular için ishal sebebi olmaktadır. + kafesteki kuşların hızlı bir şekilde kilo aldığını görürüz.İsmail ODLUYURT' Alıntı:+1
Mamaya az miktarda kuru ekmek (ekmek fırınlarının ekmeği kestikleri makinanın içine dökülen kırıntılar) katıyorum. Ama ekmek içi olarak hiç vemedim. Bunun artıları veya eksileri nedir?
Teşekkürler. O zaman bende 2 haftada bir'e düşürürüm. Mama da şimdilik Pakmama kullanıyorum. Zaten içindeki malzemeler çeşidi zengin. Yumurta eziyorum, havuç-elma rendeliyorum.Mehmet Kıdır' Alıntı:İsmail azın zararı olmuyor. Ama sürekli vermeye alıştırdığımızda mayadan dolayı yuvadaki yavrular için ishal sebebi olmaktadır. + kafesteki kuşların hızlı bir şekilde kilo aldığını görürüz.
Bende yerliyim o zaman, bende kesemiyorum ekmeğiİsmail ODLUYURT' Alıntı:Ama kuş yerli ise kesinlikle ekmek içi verilmeli. Bizler (en azından kendi namıma) ekmeği bol miktarda ve yemeğin suyuna bandırıp yemeden doymayan bir milletiz.![]()