MANDALLA EKMEK YEDİRME FORMÜLÜ

the_myth

Takipçi Üyemiz
Adı
önder
Soyadı
selçuk
bu ekmek kurumu yoksa bişey falan batırılmışmı?

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Neden ekmek veriyorsunuz?
    +1

Mamaya az miktarda kuru ekmek (ekmek fırınlarının ekmeği kestikleri makinanın içine dökülen kırıntılar) katıyorum. Ama ekmek içi olarak hiç vemedim. Bunun artıları veya eksileri nedir?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    +1

Mamaya az miktarda kuru ekmek (ekmek fırınlarının ekmeği kestikleri makinanın içine dökülen kırıntılar) katıyorum. Ama ekmek içi olarak hiç vemedim. Bunun artıları veya eksileri nedir?
İsmail azın zararı olmuyor. Ama sürekli vermeye alıştırdığımızda mayadan dolayı yuvadaki yavrular için ishal sebebi olmaktadır. + kafesteki kuşların hızlı bir şekilde kilo aldığını görürüz.

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
ben mamaya bizim yediğimiz ekmekten koymuyorum, aslında hazır mamalardan kullanıyorum ama arada içine altın ekmek (çörek) koyuyorum, bu altın ekmeği de arada asıyorum kafese. gayet besleyici ve faydalı bi ürün daha önce de tavsiye etmiştim denemek isteyen gönül rahatlığı ile deneyebilir.

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
İsmail azın zararı olmuyor. Ama sürekli vermeye alıştırdığımızda mayadan dolayı yuvadaki yavrular için ishal sebebi olmaktadır. + kafesteki kuşların hızlı bir şekilde kilo aldığını görürüz.
    Teşekkürler. O zaman bende 2 haftada bir'e düşürürüm. Mama da şimdilik Pakmama kullanıyorum. Zaten içindeki malzemeler çeşidi zengin. Yumurta eziyorum, havuç-elma rendeliyorum.

Ama kuş yerli ise kesinlikle ekmek içi verilmeli. Bizler (en azından kendi namıma) ekmeği bol miktarda ve yemeğin suyuna bandırıp yemeden doymayan bir milletiz.  :)

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
Ama kuş yerli ise kesinlikle ekmek içi verilmeli. Bizler (en azından kendi namıma) ekmeği bol miktarda ve yemeğin suyuna bandırıp yemeden doymayan bir milletiz.  :)
Bende yerliyim o zaman, bende kesemiyorum ekmeği :)