MANTAR HASTALIĞI İLAÇ KULLANIMI ?

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Bu kuşu bu sabah parkta buldum. Güvercinlerin arasındaydı, ucamıyordu bile, aldım eve getirdim yalnız sonra gördüm ki mantar hastalığı varmış. Terramycin sürdüm peceteyle gaga yanlarındaki mantarlara ve sağ gözünün üstünde var ordaki mantara sürdüm. Yalnız tam olarak hangi aralıklarla nasıl ve ne kadar zaman daha bu işlemi gerçekleştirmem gerekiyor yardımcı olur musunuz? Ve tahmini kac güne kadar hastalık tedaviye cevap verir?

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Bu duyarli davranisiniz icin bir hayvan sever olarak tesekkurler. Terramicyn sabah ve aksam yatmadan surerseniz 10 gune kadar gececegini dusunuyorum. Ayaklarinada surmenizde fayda var. Biran once duzelmesi dileklerimle....

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Sayra SENSES' Alıntı:
Bu duyarli davranisiniz icin bir hayvan sever olarak tesekkurler. Terramicyn sabah ve aksam yatmadan surerseniz 10 gune kadar gececegini dusunuyorum. Ayaklarinada surmenizde fayda var. Biran once duzelmesi dileklerimle....
Ne demek görevimiz :)

Çok teşekkür ederim ustam Allah razı olsun..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
UMARIM TEZ ELDEN İYİLEŞİR...VE  SİZDEN RICAMIZ  BU  BEY IN İLERLEYEN GUNLERDE  YADA AY AY FOTOGRAFLARINI BİZİMLE  PAYLAŞIRSANIZ GUZEL BİR HIKAYE TAKIP  ETMIS OLURUZ.......

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Karahan UZUN.' Alıntı:
UMARIM TEZ ELDEN İYİLEŞİR...VE  SİZDEN RICAMIZ  BU  BEY IN İLERLEYEN GUNLERDE  YADA AY AY FOTOGRAFLARINI BİZİMLE  PAYLAŞIRSANIZ GUZEL BİR HIKAYE TAKIP  ETMIS OLURUZ.......
Yayınlayacağım düzelme olursa. Yalnız çok çetin bir kuş, sürtürtmüyor cok zorlanıyorum ..

Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Allah razı olsun usta bulursam alacağım.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
ben mantar hastalıgına bıldıgınız vicks kremi kullanıyorm basarlı sonuclar aldıgımı soyleyebılırım ve onerırım..ayaklarada surersenz etklı olr

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Onur ÖZDEMİR' Alıntı:
ben mantar hastalıgına bıldıgınız vicks kremi kullanıyorm basarlı sonuclar aldıgımı soyleyebılırım ve onerırım..ayaklarada surersenz etklı olr
Anladım cok teşekkür ederim usta.

Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
cihad bey sizi tebrik ediyorum thumbsupbo
Çok teşekkür ederim yalnız ben teşekkürü haketmiyorum :)

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
herkesten farklı olarak kuşun dışarda zor şartlarda bu hastalıkla da mücadele ettiğini düşünürsek mantarın kursaga kadar ilerlemiş olma ihtimali var .. Onun tedavisini tam bilmiyorum.. Arkadaşlar biliyorsa yardımcı olsun.. Yani bir veterinere görünme ihtiyacı da olabilir bu kuşun.. İnşallah düzelir

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Ethem YAMAN' Alıntı:
herkesten farklı olarak kuşun dışarda zor şartlarda bu hastalıkla da mücadele ettiğini düşünürsek mantarın kursaga kadar ilerlemiş olma ihtimali var .. Onun tedavisini tam bilmiyorum.. Arkadaşlar biliyorsa yardımcı olsun.. Yani bir veterinere görünme ihtiyacı da olabilir bu kuşun.. İnşallah düzelir
Getirdiğimde biraz yorgundu fakat sanmıyorum dışarda çok kaldığını. Çünkü saf bir kuş, alışık. Çoktan yenmişti yoksa. Ayrıca dışarda kalması değil de bunu besleyen kişinin dikkatsizliği yüzünden hastalığı ilerlemiş olabilir. Hatta ben mantar hastalığı çıkmış fakat besleyenin bir bilgisi olmadığı için tiksinip saldığını düşünüyorum .. Çünkü gayet tatlı, parlak, güzel bir kuş ..