Mantar Hastalıkları

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
hasta ve hasta olmayan haline göre tespitlerim bende teramisin göz merhemi de var genta gut ne kadar kullanılacak pensilinlimiydi?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Nihal BAŞKURT' Alıntı:
arkadaşlar bu nasıl bi mantardır önce tek göz sandım sonra astım ve solunum yolu rahatsızlığına çevirdi  sol burun deliğinde erime sol gözünde ve yanağında şişlik ve göz sulanması arttıkça artıyor. lütfen  arkadaşlar  bi çözüm söyleyin 2 yumurta bi yavru var dişisinde  babası daha çok bakıyor yavrulara,deep mantar ilacı,neokort,avipom kullandım geçer gibi olup daha beter arttı şişti yazık kuşuma nolur bi çözüm söyleyin önceki fotoları tek göz hastalığı başlığında bu da son hali crying crying crying crying

fucithalmic isimli göz solisyonu var eczanede göz icin kullanılan antibiyotiktir bunu kullanırsanır gecer gecmis olsun

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Nihal Hanım bulabilirseniz HİPRADOKS-S isimli bir İlaç Var Google de aratırsanız bulabilirsiniz gözüne 1 damla damlatmanız yeterli sabaha bir şeyi kalmaz.

Mertcan ÖNDER

Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
ÖNDER
Sanırım benim kuşta en son satırdaki kellik mantarı var göz kenarı kepekli kabarık şekilde ne iyi gelebilir teramsn kullansam olurmu

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
eczanelerdeki  sarı melhemi kullan  teramcym diye yazıluıyordu sanırım