mantar mi (resimli)

jazz45

Yeni Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
AVCI
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Beş gündür vazelin sürüyorun bi faydasını görmedim. Yarın veterinere götürmeye karar verdim cünkü gagasıni sürekli tünege sürüyor kaşimaya çalışıyor. Belki başka bi rahatsızlıgi vardir.  :(
6 ündür sürmekteyim vazelini mantar yok denilecek kadar azaldı.Gagasını sürtme var sanırım vazelin rahatsız ediyor ondan yağlı diye.HANDE hanım sürmeye devam edin bence

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Ben yine de bi veterinere götüreyim de içim rahat etsin. Gagasının kenarında eti kıpkırmızı oldu heralse kaşınmaktan. Bugün götürücem bakalım ne diyecek

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
O ilacı nerden bulabilirim yan ekisi var mıdır?  Bir de dış parazitler için suluklarına damlatabilecegim bir ilaç var mıdir?  Olsa keşke

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Dış parazitler için banyolarına elma sirkesi damlatabilirsiniz buda bir alternatif..

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Vedat ŞEN' Alıntı:
Dış parazitler için banyolarına elma sirkesi damlatabilirsiniz buda bir alternatif..
Benim kuşlarım hiç banyo yapmazlar hava soğuk hasta olurlar diye banyo takmıyorum  :eek:

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
mantarı  vazelin  v.s ürünlerin yanında  ayrıca  zeytinyağıda mantarlı bölgeye  sürülür.

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Arkadaşlar benim kullandığım en etkili yöntem VİKS..bundan daha kısa sürede geçirenini görmedim..

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Vazelin işe yaramıyo sanmıştım ama kuşumdaki mantar yüzde seksen azaldı. Biraz daha vazelin kullanacagım tamamen bittiginden emin olana kadar.
Emegi geçen herkese tesekkurler efem  :)

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
en etkili ilaç teramicyn nerdeyse anında kurutuyo mantarı