Mantar mı?

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
kuşunuz mantar olmuş. sabah akşam vazelin sürün 2-3 güne sonuç alırsınız

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Evet maalesef mantar.. Mantar olan bölgeye vazelin uygulamanız gerekicek.. Sabah akşam bir kere ve iyice iyileştiğine tanık olana kadar bu tedaviyi sürdürmeniz lazım.. Ayrıca kuşun beslediğiniz kafesi yemlikleri sulukları ve tünekleri kısacası bütün herşeyi dezenfekte etmelisinizki bakterinin bir daha bulaşmayacağndan emin olalım... Çok geçmiş olsun iyi forumlar dilerim...

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
yazık ya çok üzüldüm resimi görünce inşallah iyileşir ve eski sağlığına kavuşur.  :(

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Vedat ŞEN' Alıntı:
Evet maalesef mantar.. Mantar olan bölgeye vazelin uygulamanız gerekicek.. Sabah akşam bir kere ve iyice iyileştiğine tanık olana kadar bu tedaviyi sürdürmeniz lazım.. Ayrıca kuşun beslediğiniz kafesi yemlikleri sulukları ve tünekleri kısacası bütün herşeyi dezenfekte etmelisinizki bakterinin bir daha bulaşmayacağndan emin olalım... Çok geçmiş olsun iyi forumlar dilerim...

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
dostum benim kuşta da vardı çok araştırdım sabah akşam 3-5 gün vazelin sür sonra bepanten diye krem var onu 2-3 defa sür bir şeyi kalmaz bu krem hücre yenileme özelligine sahip çok rahat eczaneden bulabilirsin 5 tl ye  geçmiş olsun...