MANTARDA GELİNEN SON DURUM. İYİLEŞENE KADAR ARALIKLARLA RESİMLERİ PAYLAŞACAĞIM

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Kuşumda mantarda gelinen son durum. İlk hali daha kötüydü ve baktım bugün ceresindeki mantarda gözle görülür derecede azalma olmuş ..

İLK HALİ

HAMD OLSUN SON HALİ

YALNIZ BİR SORUM OLACAKTI, RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ İLK ZAMANINDA TÜYLERİ BÖYLE DEĞİLDİ, SONRALARI DAHA COK OLMAYA BASLADI, ACABA BEN İLACI SÜRDÜKTEN SONRA KAŞINDIĞI İÇİN İLACIN YAPIŞKANLIĞI YÜZÜNDEN Mİ TÜYLERİ BÖYLE OLMUŞ OLABİLİR ? BEN ÖYLE YORUMLUYORUM CÜNKÜ Bİ' ARA KENDİNİ COK KAŞIRDI ..

serkandurmaz

Üyemiz
Adı
SERKAN
Soyadı
DURMAZ
Maşallah kısa sürede baya bir düzelme olmuş. Tüylerindeki ıslak görünüm ilacı sürdükten sonra kaşınması sonucu olmuştur.

E

elaziz2316

Guest
    Geçmiç olsun. Ayaklarına da sürmeyi ihmal etmeyin.

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
güzel allah sizden razı olsun hayvancağızı rahatlatmışsınız :) ayaklarına da sürmeye devam edin bu arada terramicyn tüylere gelmese iyi olur o ıslaklık ilaçtan dolayı oluyor :) tedavi süreci ve sonrası resimleri bekliyoruz kolay gelsin...

goldhinch77

Üyemiz
Adı
sebahattin
Soyadı
şen
maşallah geçmek üzere tüyleri ilaçtan olmuştur tamamen iyileştikten sonra elma sirkeli su ile banyo yaptırırsın tüyleride düzelir. nasıl bir tedavi uyguladın kuş için.

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
geçmiş olsun 2 günde bir suyun içine 2-3 damla elma sirkesi damlatarak banyo yaptırırsanız tüyleri parlak ve güzel olucaktır

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER

ilermle var geriye dönük baktım inceledim hadi bakalım ha gayret işlah bol yavru alırsın garibimden.

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
MAŞALLAH RABBİM YARDIMLARIN KARŞILIĞINI BAZEN DE YARDIM ETTİĞİ CANLI OLARAK DA VEREBİLİYOR SİZE ARKADAŞ RENK OLUR ...