Mantarmı yaramı

bkrefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efe
merhaba arkadaşlar 2. konu oluyor ama konular nedense hiç ilgi görmüyor:S bi yardımcı olursanız sevinirim.
Yaş-Irk-sağlıklımı bide gagasının üstünde yara gibi bişey var mantarmı yaramı cevap verirseniz sevinirim.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Maşallah  takriben  2,5 3 aylık guzel bir yavru bana kırık gibi geldi.......burnundaki yara ise mantar değilde  yara sanki bence  terramycin melhemini  pamuklu  bölgeye iyi oluncaya kadar tatbik edin...geçmiş olsun....

bkrefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efe
Teşekkürler daha bu gün aldım 40 günlük dedi :S

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Karahan usta gerekli açıklamayı yapmış, güle güle besleyin.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
Karahan UZUN.' Alıntı:
Maşallah  takriben  2,5 3 aylık guzel bir yavru bana kırık gibi geldi.......burnundaki yara ise mantar değilde  yara sanki bence  terramycin melhemini  pamuklu  bölgeye iyi oluncaya kadar tatbik edin...geçmiş olsun....

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Bekir EFE' Alıntı:
merhaba arkadaşlar 2. konu oluyor ama konular nedense hiç ilgi görmüyor:S bi yardımcı olursanız sevinirim.
Yaş-Irk-sağlıklımı bide gagasının üstünde yara gibi bişey var mantarmı yaramı cevap verirseniz sevinirim.

bekir kardesim daha onceki konuna zaten ben gerekli yorumu yaptim yorumuma itimat etmeyip yeniden konu acmana gerek yokki.. bu kusta anlayan icin yanılacak durumda söz konusu değildir.. mantar değil sadece kucuk gecici bir yara..icin rahat olsun :)