MAŞALLAH - İstanbulda AŞK bahçesi :) - MAŞALLAH

Benennung

Yeni Üyemiz
Adı
Gürhan
Soyadı
Saral
Arkadaşlar herkese merhaba;
İstanbul/Beşiktaş'ta ikamet ediyorum.

Sağolsun Selahattin Abim/Üstadım vesilesi ile evimde bir aşk bahçesi hazırladım.
15-20 gündür benimleler, yuvaya girmiyorlar.

Kafesim ve kuşlarım hakkında yorumlarınızı ve maşallahlarınızı bekliyorum.

Yaş, cinsiyet, ırk; hastalık belirtisi..vs gibi; HERKESİN; ÖZELLİKLE işin üstadı olmuş kıymetli üyelerimizin yönlendirmelerine yada uyarılarına ihtiyacım had safhada.

Herkese tekrar merhabalar; SELAMLAR ve SAYGILAR.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
maşaallah dişi çok güzel duruş olarak aynı takımdan bendede vardı..............
alkisd

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ MAAŞALLAH SENİN KAFESİ BİRAZ SADELEŞTİR MERDİVENİ ÇIKAR AKILLI YEMLİĞİ DIŞARIDAN TAK TUNEKLERİ AĞAÇLA DEĞİŞ  GAGA TAŞI KEMİK KUM EKSİK ETME YUVALIĞA BOLCA HAVALANDIRMA DELİĞİ AÇ SLM YALNIZ YAZILARINDA  ORTAMA UYSAK DAHA İYİ OLUR BAŞKALARINADA ÖRNEK OLMASIN KURALLARIMIZA UYALIM TÜM GÖNLÜ MUBİŞ SEVGİSİ TAŞIYAN HERKESLE BULUŞURUZ

Benennung

Yeni Üyemiz
Adı
Gürhan
Soyadı
Saral
Teşekkür ediyorum; hemen gerekli düzenlenemeleri yapacağım arkadaşlar; şimdi aceleyle çıkıyorum evden; dönünce yazı karakteri de değişecek. Bir de bu kerataları yuvaya sokabilsek :)

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
maşallah hayırlı olsun kuşlar tek kılemeyle harıkalar kemal abının de dedıgı gıbı kafesı sadelestır eksıklerını tamamla hayırlısından yuvayada gırerler.

fuat

Takipçi Üyemiz
Adı
fuat
Soyadı
özkahraman
MAAŞALLAH kuşların gerçekten çok güzel..ama kafesin içini fazlalıklarla daraltmışsın arkadaşlarında dediği gibi yemliği dışardan takıp merdiveni sökersen ve tünek sayısını 2 ye düşürürsen daha rahat hareket edecekler diye düşünüyorum...

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ MAAŞALLAH SENİN KAFESİ BİRAZ SADELEŞTİR MERDİVENİ ÇIKAR AKILLI YEMLİĞİ DIŞARIDAN TAK TUNEKLERİ AĞAÇLA DEĞİŞ  GAGA TAŞI KEMİK KUM EKSİK ETME YUVALIĞA BOLCA HAVALANDIRMA DELİĞİ AÇ SLM YALNIZ YAZILARINDA  ORTAMA UYSAK DAHA İYİ OLUR BAŞKALARINADA ÖRNEK OLMASIN KURALLARIMIZA UYALIM TÜM GÖNLÜ MUBİŞ SEVGİSİ TAŞIYAN HERKESLE BULUŞURUZ
4 tunegi 2 tahta tunege indirirseniz tunekten tunege ziplayarak degil ucarak gecis yapsinlar yaglanma sorunu ile karsilasmayin masallah ve hayirli olsun

Benennung

Yeni Üyemiz
Adı
Gürhan
Soyadı
Saral
Arkadaşlar aynen dediğiniz gibi yaptım. 3 tünek, biri banyoya, biri dışarıdan takılan akıllı yemliğe, diğeride yuvaya geçiş için. araları boşalttım. alanlar genişledi. Fakat bugün aldığımdan beri 20 gün geçtiği için salmak istedim. Dişi sağa sola vurdu kendini heba etti. boynunun altındaki siyah tüyler döküldü darbelerden :( sessizleşti durgunlaştı. Erkek canavar gibi çok akıllı ama dişinin ötüşü bile değişti. Zaten evvelce de çok az sesi çıkıyordu. Sizden ricam resimlere tekrar bakmanız ve dişide DIŞARIDAN görülen bir sıkıntı varmıdır yorumlamanız. İlginiz ve verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim.
Bu vesileyle HERKESİN KANDİLİNİ KUTLARIM.