MAVİ HAŞHAŞ

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Tüy değişimlerinde rahat tüy değişimi ve kuluçkaya başlamadan önce rahat bir şekilde yumurta burakması için verilir.
Uyuşturucu ama doğal, ve kalıcı bir etkisi yok, fakat Serkan beyin dediği gibi alışkın değilse zor yer ve fazla verilmesi aşırı kilo almasına yol açar.
Havanda ezip veya iyi bir rondoda parçalayıp mamaya azar azar katmak daha iyi olur.sürekli vermekte yağlanmasına neden olur.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Süleyman Drmnl' Alıntı:
Mavi haşhaş'ın özelliği nedir nasıl kullanılır ne özellikleri vardır bilen varmıdır acaba
Ben herzaman mama katkısı olarak devamli kullanırım, ama azar azar tabiki... kuşları ishalden korur...Ben aslen Afyon' luyum, biz çoçukken haşhaş tarlasında haşhaş toplarken bir taraftanda bol bol yerdik ve ondan sonra kabız olurduk...tercih sizin

tolgama

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
pulat
Yahya SAYIN' Alıntı:
Ben herzaman mama katkısı olarak devamli kullanırım, ama azar azar tabiki... kuşları ishalden korur...Ben aslen Afyon' luyum, biz çoçukken haşhaş tarlasında haşhaş toplarken bir taraftanda bol bol yerdik ve ondan sonra kabız olurduk...tercih sizin
süper hikaye cok güldüm :))) kusuruma bakmayın :))

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
afyonlu biri olarak söylüyorum aşırı yağlı olduğu için az miktarda verilmesi taraftarıyım ayrıca kuluçka döneminde ve sonrasında verilmesi dişi kuşa enerji olacaktır.