mavişin hastalığı nedir ve ne yapmam gerekir acaba?

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
mantar olmuş. vazalin kullanabilirsin yada forumda mantar dıye arama yap detaylı tedavı yontemlerı var.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Acilen resimdeki kremi herhangi bir petshopdan alıp günde 3 kez ve mantarın eseri kalmayıncaya kadar hatta bir hafta daha fazladan mantarlı bölgeye güzelce sürün. Merak etmeyin mantarın kesin tedavisi mümkündür. Aşırı deformasyon olmadıkça tamamen eski haline dönecektir.

SALÜM

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİM
Soyadı
DENK
ÇOK geçmiş olsun trosyd krem kullanabilirsin

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Nasıf YILDIZ' Alıntı:
Tam 3 tane bu şekilde hatta dahada kötü bana gelen kuşları, sadece Vazelin sürerek iyileştirdim... Tavsiye ederim. Uzun sürebilir 1 ay 2 ay en fazla ama değer... Sabah akşam sürün hepsi bu

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Acilen resimdeki kremi herhangi bir petshopdan alıp günde 3 kez ve mantarın eseri kalmayıncaya kadar hatta bir hafta daha fazladan mantarlı bölgeye güzelce sürün. Merak etmeyin mantarın kesin tedavisi mümkündür. Aşırı deformasyon olmadıkça tamamen eski haline dönecektir.

+1111111111

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:

Kesinlikle katılıyorum..En doğru tedavi yöntemi..