Mdf Box Yapımı

ByArDa

Üyemiz
Adı
N.Arda
Soyadı
TURAN
Merhaba arkadaşlar mdfden box yapmayı düşünüyorum 4 veya 5 katlı olacak şekilde bölümleri kaç cm öntel uzunlu ne kadar alt tepsi yüksekliği ne kadar yuvalık boyutları ve yuvalıkları içtenmi yoksa dıştanmı yapmam gerektiği ve altta kaç cmlik bi dolap bölümü olmalı yada hiçmi olmamalı en alttaki kuşlar çok yerde olacağı için rahatsız olabilirler diye düşünüyorum bunlarla ilgili bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum (Jumbo Muhabbet Kuşu için)

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
senin kendi kararına kalmış ama elinde bunları yapabilicek alet edevat vakit vs.yoksa bence hazır satan arkadaşlarımız var forumda isteğine göre imal ettirebilirsin hem uğraşmamış olursun hemde profesyonel olarak onların yapması göze daha hoş gelecektir.maliyet açısından da çok fazla bir oynama yapmıyor 3-5 işçilik tabiki vermek lazım bide aynı şehirde yapan biri bulursan kebap.yani bu benim görüşüm tabi sen hobi olsun eğlence olsun dersen bişey diyemem.inş kafana yatanı yaparsın hayırlı çalışmalar...

ByArDa

Üyemiz
Adı
N.Arda
Soyadı
TURAN
bende istiyorum ama çankırıdayım burda yapan hiç kimse yok kargo maliyeti çok yüksek ondan dolayı yapmaya karar verdim bende

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
MDF DEN OLMAZ NEDENİ ÇABUK BİTLENME YAPMASI EN UFAK SULUK VE BENZERİ MATERYALLERDEN AZDA AKAN SU MDFYİ ŞİŞİRİP MANTAR HASTALIĞINA YOL AÇAR..

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
MADEM SHOV KUŞLARLA İLGİLENECEKSİNİZ BUNUN ÜRETİMİNİ YAPAN KİŞİLERE DANIŞIRSANIZ ARAYIP SORARSANIZ SİZİ DAHA İYİ BİLGİLENDİRECEKLERDİR.

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
kardeş slm;
eğer istediğin gibi birşey yapamazsan sitede aydın çeliker isimli arkadaşta 4 katlı pvc yapım çok güzel box var,uygun fiyata da vereceğini söyledi.durumun varsa kaçırma derim.

saygılar

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
Zafer AKTEMUR' Alıntı:
kardeş slm;
eğer istediğin gibi birşey yapamazsan sitede aydın çeliker isimli arkadaşta 4 katlı pvc yapım çok güzel box var,uygun fiyata da vereceğini söyledi.durumun varsa kaçırma derim.

saygılar

ulaşamazsan bana dön ben irtibata geçerim