mdf yapımı çift gözlü bir kafesim

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
cihan bey aynısından bendede vardı hatta rengi bile aynıydı fakat ben verim alamadım bu çifthaneden  ben 50 liraya yaptırmıştım  yine aynı fiyata sattım fakat estetik bakımdan cok guzel duruyor inşallah sizin işinize yarar

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Gayet güzel Cihan kardeşim ama sanki bana biraz dar gibi geldi.Ama foto yanıltıyo olabilir kare ise...
Bol Bol Ve sağlıklı yavrular alırsın İnşaallah

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
cihan abicim goruntu olarak super gorunuyor gule  gule  kullan.abicim zaten yazmıslarda benım fıkrım de yukseklık cok fazla onemli deıl azcık daha yuksek olsa olurda  genişlik daha fazla olsa hayvanlar daha  rahat olur ama yinede cok super  gorunuyolar.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
evet kafes iç hacim ölçüleri benide rahatsız ediyor diğer pvc kafesime göre çok dar bakalım yapacak birşey yok en azından yuvalıkları ve yuvalıkların içi orjinal ve ağaç olduğu için beni teselli ediyor :)  kuşlar yuvalıkta bakalım görücez verimli mi ! :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
yasin' Alıntı:
abi ilerisi için iki veya üç katlı yaptırsaydın daha iyi olurdu.
kardeşim ben bunu deneme amaçlı aldım birden büyük oynamayayım dedim aslında bunu yeğenim sipariş verip getirtti 1 haftada sıkıldı kuş işinden :( abi satayım sana deyince aldım bende 3 lü pvc kafesimde var oda çok geniş :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Estetik açıdan güzel olmuş. Resimlerden dolayımı bilemem ama çok küçük gibi görünüyor. Güle güle kullanın