Mehmet KIDIR Geri Dön Lütfen

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    Kim derdi ki bir gün başkası için azılan konu kendin için de açılabilir diye (aşağıdaki Link'teki gibi). Ben şahsen Mehmet KIDIR'ın geri dönmesini istiyorum. Pireye kızıp yorgan yakılmaz. Şahsi problemler lütfen olmasın. Olanları da genele yaymayalım lütfen. Mühim olan zorlukla mücadele etmektir, bırakıp gitmek değil.

MEHMET LÜTFEN GERİ DÖN. Seni sevenleri üzme.

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,3028.0.html

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
      Mehmet beyin aramızda olmaması oldukça üzücü..

E

elaziz2316

Guest
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
      Mehmet beyin aramızda olmaması oldukça üzücü..
    Haklısın. Onunla irtibat kurabileceğimiz bir kanal (tlf, e-posta vs.) var ise buradan ya da özel ileti'den bana gönderirse memnun  olurum.

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
İnşallah en kısa sürede aramıza geri döner.

Saygılarımla.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ARKADAŞLAR MEHMET KIDIR BENİMDE BU SİTEDE SEVDİĞİN ARKADAŞLARDAN BİRİDİR
MEHMET KIDIR CEMAL TANIŞ ARKADAŞIMIZLA KAVGA İÇİNE GİRMİŞ CEMAL TANIŞ ARKADAŞIMIZA KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ VE HAKARET EDİCİ TAVIRLAR İÇİNE GİRMİŞ POLEMİKLER DAHA FAZLA İLERLEMEMESİ İÇİN CEMAL TANIŞ TARAFINDAN SİTEDEN YASAKLANMIŞTIR.
MEHMET KIDIR SİTEYE GİRMEK İSTERSE BENİM VE CEMAL TANIŞIN TELEFONLARI KENDİSİNDE MEVCUTTUR TELEFON AÇAR CEMALLE KONUŞUR BİRBİRLERİYLE HELALLEŞİP KENDİ ARALARINDA SORUNLARINI HALLEDERLER BUNU BU SİTEDE BİRÇOK ARKADAŞIMIZ BİLİYOR  KONU DAHA FARKLI YERLERE TAŞINMADAN  BU KONUYU FAZLA KAŞIMAMAK LAZIM BIRAKALIM HERŞEYİ ZAMAN GÖSTERSİN BU KONUYU KİTLİYORUM ARKADAŞLAR