merakımdan soruyorum???

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
slmlar..burası muhabbetkuşusitesi evet ama acaba kafes kuşlarından başka kanatlı besleyen varmı...mesela ben avcıyım ve 2 seter cinsiköpek muhabbet kuşu keklik bıldırcın sülün süstavukları ve 10-15 hint horozu ve 100 lerce civciv besliyorum..
acaba benim gibi kimse varmı..

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
hay yabancı biz burada avcıları sevmeyiz :)
var galiba ama, ekseri muhabbet kanarya hin bülbülü ağırlıklı

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
Abdurrahman ERSÖZ' Alıntı:
muhakkak vardır tabiki ama avcı yoktur sanırım can almak sadece ALLAH C.C MAHSUSTUR.
birhayvanıbeslemekle avlanmak farklı kavramlar....birbirine karıştırmak lazım..ayrıca kuralları çerçevesinde yapılan bir avın ne insanlığa nede yaradanın hukukuna ayıkrıbir durum söz konusu değildir.neyse konuyu kapatıyoruz ve mubiş besşemeye devam ediyoruz...

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Ömer ADAM' Alıntı:
hay yabancı biz burada avcıları sevmeyiz :)
var galiba ama, ekseri muhabbet kanarya hin bülbülü ağırlıklı
:D    :D  :D    :D    :D

Abdurrahman ERSÖZ' Alıntı:
muhakkak vardır tabiki ama avcı yoktur sanırım can almak sadece ALLAH C.C MAHSUSTUR.
Sanırım avcılıkla caniliği karıştıranlar var.Avcılık kötü bir şey değildir.Bir kuşu avlamakla balık tutmanın yada koyun kesmenin farkı yoktur.ALLAH dünyadaki bütün nimetleri insanlar için yaratmıştır.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hayvan merakı elbetteki sadece tek tür üzerine olmuyor. Benimde bir çift gloster ve 2  çift malinua türü kanaryam var

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ BİR KONU AÇTIN SONRADA ÇARK ETTİN ORTADADA  YANLIŞ CÜMLE KURDUN birhayvanıbeslemekle avlanmak farklı kavramlar....birbirine karıştırmak lazım..ayrıca kuralları çerçevesinde yapılan bir avın ne insanlığa nede yaradanın hukukuna ayıkrıbir durum söz konusu değildir.neyse konuyu kapatıyoruz ve mubiş besşemeye devam ediyoruzSEN  AVLANIRKEN İNSANLARIN KURALLARINA GÖREMİ CENABI HAKKIN KURALLARINA GÖRE AVLANIYORSUN ARAŞTIR  BİLEN VAR BİLMEYEN VAR SENİNKİNİ DOĞRU SANARLARSA YANILIR LAR BENDE GÜVERCİN CİN TAVUĞU 2 TAKIM KANARYA 2 TAK HİNT PLEYMUT TAVUK KURT KÖPEĞİ  BİRDE ALLAH VERGİSİ BİR TAKIM LEYLEK  SLM

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
kemal akbulut' Alıntı:
KARDEŞ BİR KONU AÇTIN SONRADA ÇARK ETTİN ORTADADA  YANLIŞ CÜMLE KURDUN birhayvanıbeslemekle avlanmak farklı kavramlar....birbirine karıştırmak lazım..ayrıca kuralları çerçevesinde yapılan bir avın ne insanlığa nede yaradanın hukukuna ayıkrıbir durum söz konusu değildir.neyse konuyu kapatıyoruz ve mubiş besşemeye devam ediyoruzSEN  AVLANIRKEN İNSANLARIN KURALLARINA GÖREMİ CENABI HAKKIN KURALLARINA GÖRE AVLANIYORSUN ARAŞTIR  BİLEN VAR BİLMEYEN VAR SENİNKİNİ DOĞRU SANARLARSA YANILIR LAR BENDE GÜVERCİN CİN TAVUĞU 2 TAKIM KANARYA 2 TAK HİNT PLEYMUT TAVUK KURT KÖPEĞİ  BİRDE ALLAH VERGİSİ BİR TAKIM LEYLEK  SLM
:)

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Avcı var burda :) Domuz ördek balık ne istersen :) Av ve hayvan sevgisi çok farklı şeylerdir arkadaşlar. Örneğin ben izmir bayraklı yerel hayvan koruma görevlisiyim bu kimliği alabilmek için sınava girdim kazandım. Ama avada giderim çok da severek yaparım.

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
ne oldu şimdi anlamadımarkadaşlar...birileri sitem ediyor birileri link veriyor..ne anlamam lazım ..ben yanlış bişey söylemedim.çark ta etmedim etmemde..sadece hoşlanmayan arkadaşlar olduğu için kopnuyu kapatalımdedim..ayrıca ben hem devletin kanununa göre hem mevlanın kanuna göre av yaparım...işin aslıda vicdanıma göre av yaparım...kemal bey siteminşzi de anlamadım detaylarsanız sevinirim..