Merhaba Bir Konuda Bilgi Almak İstedim

aksaray23

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
ÖZÜBİR
yaklaşık 3 aydır bende  bulunan  erkek  muhabet kuuşu  hangi  disinin yanına atsam bir çıftleşme istegi var yemlıyor yuvaya giriyor çıkıyor kur yapıyor şakıyor  resmen ama  kuşun gaga rengi kahverengi oldu  dişi olmadıgına eminim ne yaptı isem yavru alamadım bu bir hastalıkmı bu kahverenginin yanında hafif  mavilikler var  resimleri  ekledim

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
bulanık ve flaşlı çıkmış foto net değil.fotoları daha net hale getirirseniz daha sağlıklı yardımcı olabiliriz

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Mehmet ÖZÜBİR' Alıntı:
yaklaşık 3 aydır bende  bulunan  erkek  muhabet kuuşu  hangi  disinin yanına atsam bir çıftleşme istegi var yemlıyor yuvaya giriyor çıkıyor kur yapıyor şakıyor  resmen ama  kuşun gaga rengi kahverengi oldu  dişi olmadıgına eminim ne yaptı isem yavru alamadım bu bir hastalıkmı bu kahverenginin yanında hafif  mavilikler var  resimleri  ekledim
Mehmet merhaba,
Kuşunuzun ceresindeki mavi lekeler kuşunuzun hormonal bozukluğu olduğunu gösteriyor
Bu kuşunuzdan fazla beklentiniz olmasın

aksaray23

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
ÖZÜBİR
Selahattin abi bilgi ve birikimlerini  bizimle paylaştıgın için tşk ederim  %90 hormonsal bir  rahatsızlıgı var kendisini  çok sevmeme ramen  elimden cıkarcam  artık  tşk ederim ..

aksaray23

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
ÖZÜBİR
bu gün  kuscuya goturdum  :D dişi güzeşlmiş demeye başladılar içim sızlıya sızlıya bıraktım ..