Ali bey teşekkür ederim Benim konuma engin tecrübenle yazdığın çevap için.
Dışkı konusunda bende cok düşünceliyim bu sebepten buraya yazdım suan düzelme demim isal döndü. Bu konuda hala tatmin edici cevaplar alamadım. Üstadlar tatilde

diye foruma bakamadilar
Acele gibi bir durum yok gördüğün resimdeki erkek benim kendi yavrumdur. Babası benimdi fakat bunu bir tanıdığın salmasına atarak ordan eş seçerek 1 sene sonra yumurta almıştım Erkek kuşum konusuyor diye yumurtlamaz vs tarzında demişlerdi.Bende inat ettim bu yavruyu aldım.
Suan ise direk yanına attım gagası maviye yakın olunca biraz şüpelendim özellikle ! Dişi alalı nerdeyse 7 ay oldu yumurtalığı takalı 2 ay oldu daha bir acelem yok olursa olur olmazsa yapıcak bir sey yok.
Erkek kuşum çok sağlıklı belli tüyleri den zaten kendi belli lakin dışardan aldığım dişi kuşta nedense hiç randuman alamadım gençlik tüyleri döküldü. hala değişik bir tüyde azında mantar cıktı. Hanı salıcam

sonunda gunahına girmek istemiyorum beni zorluyor zorlayınca daha cok üzerine titriyorum.
Kuşların yeri yerde idi şimdi arka tarafa bir yere koydum sehpa üzerinde daha yukarı kaldırmam yumurtlaması cok önemli değil amaç ölmesin.
Ayrıca sunuda sormak istiyorum. ilk aldıgımda saldıgımda cok iyi uçuyordu. Simdi ise o kadar iyi uçmuyor.
Erkekte bir dişiyi almadan önce kafesin üzerine cıkardı hiç bir yere uçmazdı alırdım elime koltukta aksama kadar kalırdı.dişiyi aldım hareketlendi allahtan bunun bir sebebi varmı.
Şuan salmıyorum kuşları yumurtlasınlar diye.